Speltips Bournemouth v Wigan

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-08-17 16:00
Land: England
Liga: Championship
Odds: 2,15
Tips: 2
Bra start för undertecknad gällande den engelska ligafotbollen. Två omgångar. Två rekar (QPR 1,80 Burnley 2,50). Två rätt. Lika bra att sikta in sig på en tredje raka.

Nykomlingen Bournemouth gjorde vad nykomlingar brukar göra. I de allra flesta sporter. Man sprattlade till i premiären och kunde lämna gräsmattan med tre poäng. Hemma mot Charlton. Det ska dock sägas att Charlton kom desarmerat när viktige lagkaptenen Johnnie Jackson (gammal Spursare, för övrigt) inte kom till spel pga en sträckning. Stort minus.
Hur som helst allting gott så långt för Bournemouth. Möjligt att supportrarna hade fått en aning för stor tilltro på laget när man veckan efter reste till Vicarage Road där Watford väntade.
Där gick det ... sådär, för att dra till med ett understatement.
Watford ligger inte långt utanför London, och det finns en rät linje mellan Wimbledontennisen och matchen som spelades lagen emellan.
6-1. Sexa-etta. I säsongens andra match för nykomlingen. Det är siffror som du inte skojar bort i en halvvändning.
Och inte att förglömma. Det är inte hur enkelt som helst att etablera sig i en högre division.

En högre division ja. Det är vad Wigan kom ifrån efter att ha degraderats från Premier League.
Ska vara ärlig och säga att min första tanke när Wigan åkte ur var att vi nog sett det gänget för sista gången på väldigt länge i PL.
Men så värvade man helt plötsligt en av mina absoluta favoritspelare, Grant Holt ifrån Norwich. Jag fattade ingenting. Det är ju en briljant anfallare. Med en spelstil som kommer att passa ÄNNU bättre i den här ligan.
Och nog fan gjorde han mål direkt i premiären när Wigan pulveriserade stackars Barnsley med klara 4-0. Borta!
Ett styrkebesked om något.

Det är också självklart att det skiljer en del i tempo lagen emellan. Wigan kommer trots allt från Premier League och Bournemouth från League One. Bara naturligt att det finns ett större kunnande hos gästerna. Vilket faktiskt säsongensinledningen skvallrat en del om redan.

Jag tror Wigan, med sitt överlägsna mittfält, helt enkelt manövrerar ut hemmalaget och vinner det här. Om inte komfortabelt så ändå stabilt.

Hade hoppats på 2,00. Fick 2,15. Så det är inget att fundera på. Polletter in på tvåan.


Spela på Bournemouth v Wigan hos William Hill
Spela nu
holms - 16 Augusti 2013 - 19:55
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
thomas88 - 2013-08-17 11:26

Bournemouth är favoriter till att trilla ur ligan. Det betyder inte att de kommer att förlora alla matcher. Inget lag förlorar alla matcher, och inget lag vinner alla matcher. Särskilt inte i början på säsongen. Nykomlingen har fortfarande uppflyttnings glädjen. De har precis löst biljett till nöjesfältet - rusar in i obekymrad optimism - en vinst-en förlust-Än så länge är det bara kul. Den engelska vackra kuststaden med palmer i stadsparken lever fortfarande på värmekicken. Om man skulle ta senaste resultatet 1-6 mot Watford på allvar-så skulle kanske Watford lika gärna vara en favorit i dag?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: