Jag brukar inte spela säsongspel, men detta fick jag upp ögonen för tack vare användaren "qla":s rek som ni hittar här:
http://www.rekatochklart.com/rek.php?id=22628
Åtminstone fick det upp ögonen tillräckligt för att lägga små- eller kaffepengar på ett par lag.

Men lite tvärtom hans rek är jag snarare inne på att det inte är topplagen utan nedre halvan som intressanta och som jag tror kommer stå som vinnare här.

Först av allt måste det nämnas att de 89 poäng som Man Utd skrapade ihop förra året är fantastiska.
Inget att snacka om. Men tror inte det upprepas iår. Jag tror att vinnaren av ligan landar nånstans mellan 80-85 poäng.
Med detta i tanke har jag hittat 3 roliga spel som kommer krydda säsongen något.

Norwich +40 får en hundra-lapp @16.
Om "bara" gör lika många poäng som förra säsongen (44 poäng) slutar man på 84 sammanlagt med handikappet, vilket jag tror räcker för att komma före vinnaren av Premier League.
Då ska man lägga till att man värvat grymt bra i förhållande till vilken storlek man är på klubb med nyförvärv som Hooper & Wolfswinkel framåt bör innebära fler poäng än 2012/2013.

Liverpool +16 är lag nummer 2 och får en 50-lapp @16.
Innan jag förklarar varför kan jag säga att jag antagligen blev minst lika förvånad som ni över detta val innan jag kollade statistiken.
Man ska veta att Liverpool startade säsongen uselt och var hela 12 poäng efter serieledarna efter bara 9 omgångar.
Däremot så lyfte man sig på slutet (mycket tack vara Sturridge och Cutinho) och sista 11 omgångarna tog bara 4 poäng färre än bästa laget.
Man har fått behålla de flesta och viktigaste spelarna och kryddat med Toure och Aspas. Får man, som det ser ut nu, behålla Suarez och han håller sig borta från att
försöka smaska i sig mittbackar till höger och vänster tror jag man tar 7-8 poäng fler än förra säsongen slutar då på ca 85 poäng med handikappet.

Everton +26 får en 50-lapp @16
Man är ett stabilt lag på övre halvan och slutade förra säsongen på 63 poäng. Vilket innebär att man med handikappet hamnar på fina 89 poäng om man "bara" gör en likadan säsong.
Man verkar få behålla viktiga Fellaini och Banes och gjort några hyffsade värvningar vilket borde innebära minst lika bra säsong i år.

Som sagt inga större summor utan jag ser detta spel mer som en krydda för en redan fantastiskt spännande säsong av det som i mina ögon är världens bästa liga.

Mina vanliga liverekar dyker upp på twitter @klefsjo.

This is the stats tab
This is the post tip