Spelar Barcelona 3 eller fler mål i andra halvlek. 3.0 på William Hill känns mycket bra.

Barcelona har haft en del småskavanker i laget och Neymar spelade 90 minuter i landslaget i veckan. Man har dock bara tre återbud: Puyol, Afellay och Cuenca.

Målvakter: Valdés och Pinto
Försvarare: Alves, Piqué, Mascherano, Bartra, Alba och Adriano
Mittfältare: Sergio, Song, Xavi, Iniesta och Cesc,
Anfallare: Messi, Neymar, Alexis, Pedro och Tello

Levante har haft en otumlande försäsong. Målvakten Munua, mittbacken och förre kaptenen Ballesteros samt mittfältaren Barkero har alla lämnat laget. I dagarna gick Vicente Iborra till Sevilla.

Målvakter: Navas och Jiménez
Försvarare: Navarro, Vyntra, Rodas, Nikos, El Adoua och Juanfran
Mittfältare: El Zahr, P. Rios, Lopez, Sergio, Xumetra, Ivanschitz och Simao
Anfallare: Barral, Angel och Rubén

Levante kommer såklart parkera bussen och göra vad man kan för att hålla nere siffrorna här. Hemma på Camp Nou har Barcelona aldrig förlorat mot Levante. Åtta segrar med totalt 26-9 i målskillnad har det blivit.

Trots att Barca kanske inte imponerat så mycket på försäsongen tror jag man tar en sedvanlig enkel seger här. Det är premiär och man har en passande uppgift i form av ett Levante med stora förändringar i truppen. Levante kan kanske hålla stången i första halvlek men i takt med att tröttheten kommer lär målen trilla in i andra halvlek. Barca lär vara sugna att visa hemmafansen att man är redo även i år.

Finns vissa som tror att Neymar börjar på bänken med tanke på att han spelade 90 minuter för landslaget i veckan. Skulle så bli fallet känns det här spelet än bättre. Oavsett vilka som kommer in för Barca så är det pigga spelare med hunger att visa sig från bästa sidan.

Ska vi säga att det står 2-1 i paus och slutar 5-1?

Lite under medelinsats. @nokkan21 på Twitter.