Speltips Fjellhamar - Holmlia

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-08-18 16:00
Land: Norge
Liga: Division 3
Odds: 5,75
Speltips: Holmlia
Spela på Speltips Fjellhamar - Holmlia
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Holmlia
Gått bra med högoddsrekarna här inne, 3/4 spel in mellan 3-4 i odds och senast satt IFK Ålund fint till 3,35

Höll på att trilla av stolen nyss när jag kikade in Norska division 3-utbudet. Flera bolag ger över 5x pengarna på Holmlia idag och jag kommer spela 5/10 Units på Holmlia @ 5.75 hos Unibet. Varför?

Först och främst: Det här är ett bottenmöte, men där bolagen verkar ha missat Holmlias förstärkningar senaste dagarna - bor själv i trakterna där Holmlia spelar så har bra koll på vad som händer runt om. Man har förstärkt med hela 4 spelare som tränat med laget senaste dagarna nu, och det är inte vilka spelare som helst - man har bland annat hämtat in två spelare från Argentiska högstaligan då man har ett samarbete med två klubbar därifrån, dessa har fått sparsamt med speltid och tanken är att dom ska spela säsongen ut för att hjälpa Holmlia att klara kontraktet och sedan åka hem till Argentina och försöka ta plats igen - så dessa spelare är här för att "bevisa" för sin klubb vad som gäller. Klassförstärkning för ett division 3 lag i Norge.

Fjellhamar som motståndet heter idag har inte imponerat den här säsongen och dagen till ära har man 6(!) ordinarie borta, 3 spelare blev avstängda i senaste matchen och 1 har flyttat pga jobb, två borta pga skada så det är ett riktigt skadeskjutet lag.

Att man får Holmlia till 5,75 är helt otroligt med tanke på förutsättningarna och här har bolagen garanterat inte koll på vad som hänt senaste dagarna, överodds deluxe som ska försöka utnyttjas.

5/10 Units in!!
Spela på Fjellhamar - Holmlia hos Unibet
linusklas1 - 18 Augusti 2013 - 12:36
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: