Speltips Fulham - Arsenal

SPORT

Fotboll

PUBLICERAD

24/08/2013 01:49

post-img

Fulham - Arsenal

SPELSTOPP

24/08/2013 13:30

Speltips Fulham - Arsenal

Polsater

Polsater

Christian Polsäter

PUBLICERAD

24/08/2013 01:49

PUBLICERAD

24/08/2013 01:49

SPELSTOPP

24/08/2013 13:30

SPORT

Fotboll

13
post-img

Fulham - Arsenal

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 1.95
Tips 1X

Spelar 1X på Fulham. UPPDATERING: reken lades ut tidigt redan i söndags.

Blir ingen superlång motivering. Efter en lång helg hade jag tänkt att tidigt komma i säng, men när oddsen på PL kom ut var jag tvungen att kika såklart. Och då var jag tvungen att tipsa om ett spel som känns riktigt vasst. Skit samma att jag kommer vara en vandrande zombie på kneget.

Vi kan ju konstatera att Arsenals truppläge ser BEDRÖVLIGT ut redan nu. Det är minst sagt tungt att vara Arsenalfan just nu.

Wenger sa följande till officiella hemsidan efter Villamatchen:

Oxlade-Chamberlain, Gibbs, Sagna. Gibbs has a deep cut. Sagna and Rosicky have problems. Wilshere - I don't know how he will respond after the full 90 minutes. Ramsey has a problem after a kick at his ankle.

Vermaelen avstängd sedan tidigare. Koscielny avstängd. Även Nacho Monreal missar förmodligen matchen och Diaby. Även Arteta. Vilka ska vi spela med? Vi har Mertesacker och Jenkinson som kan spela backar. Antar att vi får ringa in Sol Campbell eller Tony Adams för att ha någon att slänga in bredvid Mertesacker (Som, jag tror det är Daily Mirror, alltid benämner Emptiness på Twitter, eftersom han har en sån tom blick. Lite skoj). Eller ska Bendtner gå in där? Vi får se hur illa det är med Sagna och Gibbs. Om Sagna kan spela får han gå in och spela mittback - vilket han gjort i typ en match i hela karriären.


Mittfältet så. Frimpong skulle väl kunna spela defensiv mittfältare, men han håller ingen högre klass. Skulle inte gå in i Fulham om vi säger så. Spelar inte han finns det ingen defensiv mittfältare som kan skydda backlinjen. Ramsey har en del problem och Wilshere bör inte spela alltför mycket heller nu i början med tanke på alla skador.

UPPDATERAT: Sagna, Kieran Gibbs, Aaron Ramsey, Tomas Rosicky och Nacho Monreal ska vara tillgängliga mot Fenerbache. Återstår att se ur det ser ut på lördag.

Framåt ser det väl okej ut. Walcott var visserligen bedrövlig mot Villa och jag är inget fan av Giroud heller.

Som om inte skadeläget vore nog så ska Arsenal i veckan till Turkiet för vad som på ett sätt är säsongens viktigaste match. Fenerbache borta är tufft och frågan är hur många arsenalspelare som skadar sig där. Onsdagsmatch i Turkiet och redan på lördag väntar Fulham i den tidiga lördagsamtchen...
Arsenal kommer med lite flax få med sig ett bra resultat från Turkiet, men dubbelmötet kommer garanterat leva inför returen på Emirates. Det gör att Arsenal kommer behöva lägga full fokus på den matchen, som alltså spelas på tisdagen efter Fulhammatchen. Nyckelspelare med skavanker kan behöva vila osv.

Fulham borta är en svår nöt att knäcka för alla la. Med tanke på Arsenals skadeläge och CL-fokus så känns det extra bra. Jag ger ju Fulham bra mycket mer än 50% chans till poäng med dessa förutsättningar.

Sen skulle jag kunna skriva sju sidor till om hur jävla uselt det är att Arsenal sitter i en sits där vi har en trupp där vi inte ens kan få ihop en a-lagsstartelva andra matchen in i säsongen. Bara det borde ju få ansvariga personer i klubben att tvingas avgå kan jag tycka. Man har uppenbarligen inte lärt sig mycket till läxa från säsongen 2011-2012 då klubben åkte till Old Trafford och pga transfers osv tvingades ställa en elva som helt rättvist och rimligt föll med 8-2 mot Manchester United. Då slutade det med att Wenger panikade in fem spelare sista transferdagen. Kap som Park, Andre Santos och Benayoun inkluderat. Bad business, to sa the least.


Som arsenalfan känns det jävligt bittert just nu och känslan efter Villamatchen var att vi aldrig mer kommer vinna en fotbollsmatch. Riktigt så dystert är det väl inte riktigt. Men seger mot Fulham känns långsökt och 1.95 på 1X känns givmilt. Fulham har tagit poäng av Arsenal i fyra av de senaste fem matcherna.

Om ni vill håna mig och hylla ert eget lag är det fritt fram att skriva till @nokkan21 på Twitter.


This is the stats tab
This is the post tip

Fulham - Arsenal

SPELSTOPP

24/08/2013 13:30

Fulham - Arsenal

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 1.95
Tips 1X

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
woland -  24 Aug - 15:39
Perfekt läge för Arsenal detta! De kommer gå för 3 poäng för att revanchera första matchen. De är alltid starka i derbyn + cazorla verkar starta. Fullham är ett hyffsat bra lag men jag kan inte se annat än en stabil tvåa här.
Ekenbladen -  24 Aug - 13:44
1,95 just nu på bet365
Littlesnowman -  24 Aug - 12:11
Känns lite sundare med BTTS i den här matchen, vad tror du?
Polsater -  22 Aug - 18:45
Nico//
Jo, fast jag skrev den här reken i söndags, direkt efter att oddsen kom ut. Premissen var att jag inte trodde man skulle få 1.90 vid matchstart, nu ligger 1X på Fulham på 1.75 efter att ha höjts från gårdagens 1.675.

Att Arsenal gjorde det bra mot ett uselt Fenerbache säger inte så mycket tycker jag. Fulham som "totalt ointressanta" håller jag inte med om. Berbatov? Bent? Ruiz? Rodallega? Taarabt? Hangeland?

Fulham har dessutom, som jag skrev, tagit poäng mot Arsenal i fyra av de senaste fem matcherna.

Att "allt" talade för Swansea på smma sätt som "allt" talar för Fulham i den här matchen köper jag inte. United är fortfarande United och har samma lag som vann ligan överlägset i fjol, ny tränare eller inte. Swansea är ett bra lag, men känns lite upphajpade i media som pekat ut dom som ett topp-8-lag. Alltid svårt när det börjar ställas krav på lag som tidigare slagit ur underläge.

Arsenal har bortaplan, spelschema och skadeläge emot sig här jämfört med Fulham. Att då få 1.9 på en helgardering är bra.

Karlander//
Så lär det väl bli. Förutsatt att alla är tillgängliga då.
Karlander -  22 Aug - 00:32
Troligtvis så är det bästa möjliga elva på lördag då Arsenal verkar vinna med 3-0, blir väl rotation nästa tisdag när man bara ska spela av returmötet!
Nico -  22 Aug - 00:32
Alldeles för enkelspårig rek i mina ögon, precis som de som rekade Fenerbache ikväll. "Allt" talar emot Arsenal - skador, en dålig start, uteblivna värvningar osv. då är det så enkelt att bortse från enklare ting så som att Arsenal i grunden är ett bättre och mer homogent lag och att motståndet inte alls är speciellt märkvärdigt.

Arsenal kan fortfarande ställa ett bra lag på benen, kommer stärkta efter "avancemanget" i Champions League och Fulham är ett totalt ointressant lag som under Jol inte haft för vana att kunna överraska och skrälla mot bättre motstånd.

Talar av egen erfarenhet eftersom jag själv spelade precis lika ogenomtänkt och enkelspårigt i helgen då jag rekade 1X på Swansea-United. "Allt" talade ju för 1X - Swansea med nyförvärv och en bra fjolårssäsong i ryggen mot United utan nyförvärv och med ny tränare. Lätt då att glömma det faktum att United fortfarande är United och att spelarna i laget var desamma som vann ligan överlägset ifjol...
Polsater -  21 Aug - 22:29
stoooooffe//
Missade att du skrev försäsongen angående Sagna, trodde det stod förra säsongen, my bad.

Alltså, oddset är nere på 1,675 nu på Fulham 1X. Mycket mer än så kan det ju inte rasa, det vore absurt. Arsenal är ändå Arsenal. Visst är det ett bra lag Arsenal kan ställa på planen och skadeläget har, somehow, ljusnat inför dagens drabbning. Men är alla helt friska? Är alla helt friska efter Fenerbache? Pallar spelarna 3 matcher på 6 dagar? Kommer Wenger rotera för att komma med fräscha gubbar till nästa vecka?
stooooffe -  20 Aug - 17:12
Såg att jag missade Podolski som ena yttern.
stooooffe -  20 Aug - 16:48
Sagna spelade mittback i stort sett varje match i Asien. Ryo är det osäkert om men kommer inte platsa troligen iaf.

Både Gibbs och Monreal kommer kunna spela redan mot fener så dem kommer troligen vara tillgängliga till i helgen med. Så det blir troligen den här backlinjen då: Jenkinson Mertesacker Sagna/Monreal Gibbs.

Mittfältet: Rosicky Wilshere Carzorla Walcott och Giroud på topp.

Så det är ett bra lag Arsenal kommer att komma med trots alla skador.

Men vi får se Fulham är svårspelade (framförallt på hemmaplan) och ett derby är alltid ett derby. Jag tror personligen att Arsenal fixar det. Men förstår helt klart din tanke och din rek men jag tror inte att oddsen kommer att ändras speciellt mycket från hur det ser ut idag.
Polsater -  20 Aug - 16:01
stoooffe/

Spelade Sagna mittback större delen av förra säsongen verkligen? Giroud har varit glödhet mot rätt beskedligt motstånd (bortsett City). Ryo är väl fortfarande skadad? Inte spelat match på en månad iaf. Arsenal spelar på onsdag kväll i Turkiet och nästa vecka på tisdagen. Ett mirakel om ingen spelare till hinner bli skadad där.
Loading...

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
TobbesTips

TobbesTips

01:00

26 Apr

Tampa Bay - Florida

Ishockey - NHL

1 inkl ot och straffar

1.93

Idag
Live
RoloMartins

RoloMartins

04:00

26 Apr

Lakers-Nuggets

Basket - NBA

2 -1

1.95

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

18:00

26 Apr

M. Navone - H. Rune

Tennis - ATP Madrid

Rune 2-0

2.00

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

20:30

26 Apr

Bochum - Hoffenheim

Fotboll - Bundesliga

Hoffenheim +0.5

1.72

Idag
Live
Aston

Aston

21:00

26 Apr

Real Sociedad - Real Madrid

Fotboll - La Liga

2 dnb

1.94

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

21:00

26 Apr

QPR - Leeds

Fotboll - Championship

2 asian -1,0

1.75

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

11:00

27 Apr

D. Medvedev - M. Arnaldi

Tennis - ATP Madrid

Medvedev -3,5

1.95

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

13:30

27 Apr

Björnens Trippel

Fotboll - Multi

Trippel

6.88

Idag
Live
Aston

Aston

21:00

27 Apr

Atletico Madrid - At. Bilbao

Fotboll - La Liga

Över 9,5 hörnor

1.70

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

25 Apr

Topptipset Tips 25/4 Fotboll
324 kr
Leboff

Leboff

19:30

25 Apr

V64 Tips Gävle 25/4 Trav
720 kr
Leboff

Leboff

20:55

25 Apr

DD Tips Gävle 25/4 Trav
200 kr
Leboff

Leboff

12:45

26 Apr

V65 Tips Jägersro 26/4 Trav
700 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

17:30

26 Apr

Powerplay Tips 26/4 Fotboll
216 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

27 Apr

Stryktipset Tips 27/4 Fotboll
15552 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

25 Apr

Topptipset Tips 25/4

Fotboll

324 kr

Leboff

Leboff

19:30

25 Apr

V64 Tips Gävle 25/4

Trav

720 kr

Leboff

Leboff

20:55

25 Apr

DD Tips Gävle 25/4

Trav

200 kr

Leboff

Leboff

12:45

26 Apr

V65 Tips Jägersro 26/4

Trav

700 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

17:30

26 Apr

Powerplay Tips 26/4

Fotboll

216 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

27 Apr

Stryktipset Tips 27/4

Fotboll

15552 kr