Speltips: Örebro v Hammarby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-08-19 19:30
Land: Sverige
Liga: Superettan
Odds: 1,95
Tips: X2
Vi har sett det förr den här säsongen. Eller, vi har sett det alldeles för många gånger den här säsongen. Ett Hammarby IF som inte har några som helst vapen alls att dyrka upp lag som parkerat bussen framför eget straffområde för att sedan kontra behjärtansvärt. Och det är ju ingenting att säga om det egentligen, för det krävs i ärlighetens namn något fler vassa och kreativa spelare än Kennedy och Besara för att man ska kunna förvalta ibland gigantiska bollinnehav till tre poäng.
Men det gick desto enklare när man mötte dagens motståndare hemma i våras. 2-0 och det var långa stunder kattens lek med råttan. Det är inget annat att säga än att det passar Bajen så jävla mycket bättre när man möter ett lag som försöker spela fotboll. Ett annat bra exempel är 0-0 hemma mot ett defensivt ÖIS. Medan det rasslade till med 3-0 borta, då ÖIS gick lite mer för det.
ÖSK har 9-0-0 hemma den här säsongen. 19-2 i målskillnad. Så ja, man kan säga att man går för saker och ting hemma på Eyravallen. Vilket passar Hammarby väldigt bra. Eller i alla fall bättre än det andra alternativet.

ÖSK kommer också till matchen med defensiva avbräck. En av superettans bästa mittbackar, Berisha, han är som bekant skadad och borta resten av säsongen. Helt omöjlig för ÖSK att ersätta.
Och idag är även den defensiva klippan, Ayanda Nkili avstängd.
Det här betyder i all sin enkelhet att ÖSK, jämfört med hur man kunnat ställt upp tidigare, kommer väldigt försvagat defensivt. Ett mittbackspar i Christoffer Wiktorsson och Magnus Wikström, dessa herrar kryper Erik Sundin ifrån, om han så vill.

Förresten. Har ni hört denna? Andreas Haddad, han kommer inte till spel för Bajen. Han har en bristning och är ännu en gång ett ämne för försäkringskassan. Det är ju en jävla tur att klubben inte står och faller med honom.
Kul värvning.

Hur som helst. Nästan två gånger fläsket på att bortalaget löser minst en poäng mot ett defensivt försvagat ÖSK, den hugger jag.
  Örebro v Hammarby
Spela på Speltips Örebro v Hammarby
holms - 19 Augusti 2013 - 08:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Pettson - 2013-08-19 16:02

laget har chans på bortaplan då det inte försvaras lika hårt(flesta lag är väl nöjda med 1p i en bortamatch mot shlms-lag) och inte krävs lika mycket kreativitet för att låsa upp försvar. säga vad man vill om samba-bajen, men takten har de tappat sedan nedgradering till s1:an. vissa kanske tycker att hemmapressen från fansen kan vara en annan faktor och alltid gått emot den tanken då det är proffs vi har att göra med- men nu efter så lång tid... kanske det påverkar också?

kennedy riktigt usel förra matchen. riktigt dålig.

iscomadrid - 2013-08-19 10:50

Eyravallen?

Jarelind - 2013-08-19 08:56

Wikström/Wiktorsson är helt OK, framför alt som det inte är första matchen ihop. Nkili saknas dock oerhört som bollvinnare på mitten. Gerzic kanske är redo för en startplats, vilket ser fint ut på pappret, men det är en helt annan spelartyp såklart.
ÖSK öser sällan på hemma. Ofta ganska långsamma och tröga i första halvlek. Handlar mer om att man med bolltrygghet och tålamod nöter ner motståndet till slut.
Tror inte man går i samma taktiska fälla som borta mot Hammarby. Tror heller inte Dennerby är lika bra på att gillra den fällan som Berhalter.
Blir bara matchkvalitén lite högre rent generellt än när lagen spelade en av säsongens sämsta S1-matcher på SöS så borde ÖSK manövrera ut Bajen.
Dessutom: plast.
Dock: nytändning (igen) i Bajen, efter att en halvt ny startelva fick vinna övertygande senast.
Slutsats: tycker 1,90 på 1:a är helt OK. Men tänker inte dra in några summor att tala om på något tecken. Bara en spontan reflektion på reken i all välmening.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Pacers - Trail Blazers
Basket - NBA - 2 hcp -3,5
1.90
02:00  Winnipeg - Minnesota
Ishockey - NHL - 1 money line
1.80
16:00  Stoke - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1
2.17
16:00  Barnsley–Hull
Fotboll - Championship - 1
2.90
16:45  Lopp 6 Bula Bula Am
Trav - Örebro - Plats
2.35
18:30  Valencia - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.00
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming