Speltips Man CIty-Newcastle

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-08-19 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.04
Speltips: BLGM
Spela på Speltips Man CIty-Newcastle
Börja spela här
Spela på BLGM
Då är det dags att knyta ihop den första omgångens säck och det känns fantastiskt att vi är igång igen, fantastiskt att vi är igång med West Ham i topp dessutom.

Manchester City är nog faktiskt det lag som jag ser som den absolut största vinnaren i transfercirkusen över den här sommaren. Framförallt offensivt känns det löjligt bra. Dock har Pellegrini inte riktigt satt försvarsspelet än och det är även i backlinjen som det varit en hel del problem både med skador och kanske även med bredden. Givetvis är det också i de bakre leden som han, som ny tränare i ett nytt land, kommer ställas inför den största utmaningen, Citys offensiv, ja, den sköter sig själv mer eller mindre.

Newcastle har inte vunnit mot City i ligan sedan 2005 och jag tror givetvis man får problem att så göra även ikväll. Dock Brukar dessa matcher alltid innehålla en hel del mål och väldigt sällan misslyckas något av lagen att peta in en boll eller två.

Newcastle har gjort mål i samtliga sina försäsongsmatcher denna säsong och har bara hållt nollan två gånger. Detsamma gäller för City, en tämligen hög målproduktion framåt men bara två hållna nollor.

Bara två av de senaste 8 matcherna har slutat med att båda lagen inte har gjort mål mot varandra och vi som minns förra årets premiär för City vet att det inte direkt var ett 100%igt satt försvarsspel redan från start av kampanjen.

Newcastle har ett frejdigt lag med mängder av kvalité offensivt och man kan sluta allt från 6:a till 19:e placerade i år och i den andan tror jag att man kommer kicka igång årets liga likväl. Gå för knock och öppna sig rejält bakåt. Att City gör mål hyser väl inte någon några större tvivel om och ja, för att mitt spel då ska sitta måste Newcastle hitta nätet minst en gång, det tror jag absolut man har okej chanser att göra.

2.04 för Both teams to score tycker jag är ett fint odds som är värt en slant.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på Man CIty-Newcastle hos Bwin
RalleArvid - 19 Augusti 2013 - 08:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jockejeveln - 2013-08-19 15:56

Blgm och cityvinst ger 2.90 på ladbrokes!!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: