På förfrågan om mina tippeliga tanker så skriver jag nu ut kvällens rek..

Lilleström - Strömsgodset = 2 @ 2.30 8/10 

Lilleström som tidigare säsonger allt som oftast varit ett lag för top 5, inför denna säsong med lite större spelaromsättning än Normalt så var målsättningen inför säsongen något lägre.

 Och detta har visat sig med besked 

19 spelade matcher 6-5-8 och -4 i målskillnad.. 

Idag möter man ett strömsgodset som inför säsongen med några fina nyförvärv hsr som målsättning att komma top 3.

 Och i dagsläget ligger man på 2a plats. 12-3-4 och plus 24 i målskillnad.

 Något man också kan ta i beaktning är att senaste 4 mötena med lilleström som hemmalag har slutat med 3 strömsgodset vinster och 1 oavgjord..

 Detta är som alla ser 2 lag med helt olika målsättningar inför säsongen och målsättningarna och "predictions preseason" har stämt bra, strömsgodset krigar för serievinst. Medans lilleström krigar för att hålla botten ifrån sig.. 

Strömsgodset har senaste 3 matcherna i tippeligan gjort 12 mål och släppt in 3, varav 2 av dessa i en tight 2-2 match emot rosenborg..... 

Jag tycker återigen bolagen ger oss för bra odds på vissa kamper i tippeligan och har haft tippeligan lite som paradgren (Norskboende som man är 6 månader om året)

Har haft mycket bra facit på tippeligan, men är också sån som söker lite odds, och är väl medveten om att ligan inte är den enklaste att spela på, men kalkylerar odds kontra spelvärde i mina analyser, och hittar här ett bra spelvärde till detta odds..

Går även att leta efter bra odds på ö2.5 då strömsgodset ensamna senaste 3 matcherna snittat 4 mål. 6mål , 4mål och 2 mål mot självaste rosenborg.

 Lyyycka till.. Ps gramatiska fel bjuder jag på skriver från mobilen för att hinna skriva om detta.

This is the stats tab
This is the post tip