Speltips

Speltips FF Jaro v KuPS

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-21 17:30 Spela här

Speltips FF Jaro v KuPS
Land: Finland Liga: Veikkausliiga
Odds: 2,05 Speltips: 1
2013-08-21 17:30 FF Jaro v KuPS 1 2,05 holms

Tre raka 0-0 matcher för det annars så pålitliga FF Jaro har säkert gjort sitt att den här ettan skjutit några tiondelar för högt oddsmässigt.
Men, det ska sägas att det handlat om det tre raka bortamatcher, vilket alltid betyder en del i idrottens värld.
Hemma har det gått desto bättre där man med sina 6-3-1 agerar mer bestämd. Dessutom, det är bara finska mästarna HJK som mäktat med lika många mål hemma (23) som FF Jaro.

Man har också haft en del bekymmer i de senaste matcherna med tyngre avbräck på spelare gällande jobbet framåt på gräsmattan.
Senast kom till exempel varken Jonas Emet eller Shadhon Winchester (vilket vinnarnamn) till spel. Och det är lagets två bästa målskyttar med åtta respektive sju mål hittills.
Idag är det annorlunda. herrn från Trinidad & Tobago (gissa vem) är tillbaka från sin avstängning och mittfältare Emet ska vara fri fri sin skada och återfinns i dagens matchtrupp. Stora plus.
FF Jaro har dessutom under sommaren värvat in Giuseppe Funicello, Taavi Rähn och David Azin för att spetsa till truppen ytterligare inför hösten, vilket visar att man verkligen vill göra allvar utav kampen om europaplatserna.

Gästas gör man utav KuPS. Ett gäng som så många andra tar merparten av sina poäng på hemmaplan.
Borta har det gått trögare - vilket känns skönt med tanke på vart den här matchen ska spelas idag.

Som sagt. FF Jaro kommer väldigt bättre rustat än vad man gjort under de senaste 0-0 matcherna på bortaplan. Försvaret har visat sig hålla i alla väder. Och nu är skyttekungarna framåt med.
Jag ger laget klart bättre chans än de 2,05 som erbjuds.

holms - 21 Augusti, 2013, 09:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
iscomadrid - 2013-08-21 15:57:49

"Kort motivering: Tobbe Holms på Rekatochklart har ännu en gång försökt ge ett sken av att han har någon som helst koll på Veikkausliigan. Efter att ha följt hans "analysering" av vissa speltips från den finländska ligan måste jag säga att han är bra på att ge ett intryck av att han har koll men det har han sällan. För några år sedan rekade han just IFK Mariehamn som jag skrivit om tidigare. Reken baserades på att IFK fått tillbaka sin bästa anfallare i min gode vän Wilhelm Ingves (med meriter från ungdomslandslag, provspel i Heerenveen, bud från Ascoli osv osv). Problemet var bara att gode Holms antagligen bara slagit in IFK Mariehamn på Wikipedia och råkat hitta den "välmeriterade" Ingves. Wilhelm var egentligen fastfrusen på bänken och hade knappt fått förtroendet alls.
I dag har Holms rekat Jaro hemma mot KuPS och tar så klart endast fram det positiva. Det är ju en del av hans charm. Ni kan läsa hans rek här: http://www.rekatochklart.com/rekar/22694/
Det han glömmer nämna dock är att Jaro förlorat sin kanske bästa innermitt i Hendrick Helmke som under fönstret gick till norska Tromsø. Dessutom har man fortfarande skador på Jori Kujala, Antti Palohuhta, Hugo Miranda, Igor Jovanovic, Alexandr Tumasyan och Johan Brunell. Och det är orsaken till att Jaro plockat in förstärkningarna i första hand.
Jag tror absolut Jaro kan vinna men jag ser ändå krysset som förstaval, KuPS som andra valet och Jaro som "underdogs". Däremot tror jag att vi kan få se en rolig match där båda lagen bjuder till. BLGM spelas.
" från rekar.se

hill - 2013-08-21 15:26:58

Rygg!

thomas88 - 2013-08-21 11:55:47

Tror även Mariehamn tar hem 3 p

thomas88 - 2013-08-21 11:55:03

Endorsed!

FabioGrosso - 2013-08-21 10:57:32

Jag ryggar rakt av!