Speltips

Speltips Vojvodina-Tiraspol

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-22 20:30 Spela här

Speltips Vojvodina-Tiraspol
Land: Europa Liga: Europa League
Odds: 1.80 Speltips: 1
2013-08-22 20:30 Vojvodina-Tiraspol 1 1.80 RalleArvid

Det är ju bara att kapitulera, jag kommer inte ens försöka mig på (en dåres) försvarstal utan Fenerbache var igår det sämsta lag jag någonsin sett i ett Champions League-kval och då menar jag även första omgången inkluderat. Arsenal fullständigt körde över Fenerbache och det kunde uppriktigt sagt blivit större siffror än den slakt det nu blev. Grattis till alla som håller på Arsenal och grattis till alla som INTE ryggade mig.

Upp på Europa-hästen direkt dock och vi siktar österut. Vojvodina från Serbien tar emot Tiraspol från Moldavien i det första av två Europa League kval-möten.

First off: Vojvodina garanterade Europa-plats med god marginal (11 poäng förra säsongen och man har tryggt tagit sig igenom tre kvalomgångar hittils). Tiraspol vann i vanlig ordning sin inhemska liga (som bör anses betydligt svagare) med god marginal och är i detta skede på grund av förlust i Champions League-kvalet.

Vojvodina är starka hemma och har bara en enda förlust på sina 20 senaste. Av dessa dessutom hela 14 segrar i alla turneringar och vägen till denna fas av Europa-kvalet har faktiskt nåtts genom att besegra allt annat än dyng-gäng. Hibernians, Honved och Bursaspor har alla slagits ut av serberna och vad som är särskilt imponerande är att av alla 6 matcherna hemma och borta har bara en spelats oavgjort och resten vunnits, inga förluster alltså.

Tiraspol kommer till denna fas av kvalet via ett misslyckat försök att ta sig in i Champions League, där blev Dinamo Zagreb ett par nummer för stora och det blev förlust med hela 4-0 sett över de båda mötena. I ligan har man dessutom inte heller gått felfritt utan på sina fyra matcher har man både en förlust och en oavgjord. Vojvodina har i sin liga bara hunnit spela två matcher, man är dock både obesegrade och vinstfria efter två inledande kryss.

Jag tycker man gör alldeles rätt i att hävda att detta talar för en hemmaseger efter alla inräknade parametrar. Ettan är redan nedtryckt ganska rejält och så lär det väl fortsätta under morgondagen. 1.75 hittas fortfarande dock hos bland annat bet365 . Fortsätt gärna kommentarerna, både de positiva och negativa. Rekatochklart är av alla och för alla. Kör hårt!

Nu vänder vi den här taskiga Europa-starten som jag fått/skapat åt mig själv!

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 21 Augusti, 2013, 23:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Pettson - 2013-08-22 16:52:10

blgm såklrt men har inte tid. :-)

Pettson - 2013-08-22 16:51:04

ska citera ett mess jag fick efter 0-3 seger:-/

"a turkish girl was raped today by a north London villain with a french connecton"

HORDE.ZLA - 2013-08-22 14:25:24

Bra rek Ralle.
Men vill bara varna dig för att reka lag från Balkan. Då jag själv är därifrån så vet jag hur pass korrupt allt inom sporten är. Uppgjorda matcher har blivit så vanligt att man är van vid det..

Vojvodina ska vinna denna match alla dagar i veckan men mina erfarenheter från lagen därifrån gör att jag avviker.

coobraa - 2013-08-22 09:00:15

Ett litet varningens finger... Vojvodina har tappat sin bästa anfallare Oumaru till belgiska ligan, samt att man startat serbiska ligan uruselt.

bettjuefire - 2013-08-22 00:09:08

Nice analyse. Häller på at bygga bankroll så ser etter spel over 2.0. Hva tror du om -1 H til 3.0?