Speltips

Speltips Espanyol - Valencia CF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-24 21:00 Spela här

Speltips Espanyol - Valencia CF
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.37 Speltips: 2
2013-08-24 21:00 Espanyol - Valencia CF 2 2.37 mujjaaa

Espanyol ställs emot Valencia, där jag ser Valencia som segrare. Valencia är det bättre laget och har till helgens match alla spelare till förfogande, saknar fortfarande nya värvningen (Dorlan Pabon som är kvar i Colombia för att fixa nytt visum, kommer inte delta i helgens match)

Espanyol som i premiären av denna säsong mötte Celta Vigo på bortaplan och fick med sig ett 2-2 resultat, ett turligt sådant då Celta Vigo med lite mer skärpa i avsluten hade kunnat vinna matchen med 3-2 eller 4-2.

Ett Valencia som inledde säsongen på hemmaplan genom att besegra Malaga med 1-0. Valencia ägde matchen rakt igenom men släppte till lite lätta kontringar, samt att man gav lite yngre folk chansen från start, vilket Djukic sagt att han inte ska göra i matchen mot espanyol där man går för 3 poäng och kommer starta med sin bästa 11:a.

Potentiell startelva Espanyol: Castilla-Fuentes-Moreno-Colotto-Lopez-Lopez-Sanchez-Simao-Pizzi-Stuani-Garcia

Potentiell startelva Valencia: Alves-Bernat-Costa-Rami-Fuego-Romeu/Michel-Viera-Banega-Feghouli/Canales-Postiga

Tror att Valencia tar en ganska säker seger dock att man haft svårt att vinna mot Espanyol på bortaplan. Vid de senaste tillfällena då Valencia vunnit är de en viss Nikola eifeltornet Zigic som avgjort.

Dock så har Espanyol säsong efter säsong haft svårt i enledningarna av La liga så detta gynnar också ett Valencia!

Jag tror Valencia vinner med 3-0,3-1, Prövar Valencia rak till 2.37 samt Valencia med asian handicap -1 till 3.55. bet365 livestreamar matchen.

Lycka till om ni ryggar denna ska bara jobbas in! Går in med 8/10. Dela gärna med er av era tankar också!

mujjaaa - 22 Augusti, 2013, 17:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jese - 2013-08-23 02:16:18

Parejo*

Jese - 2013-08-23 02:14:56

Espanyol såg inte bra ut alls i första halvlek, det känns som att Celta släppte in dem efter sitt 2-0 mål. Espanyol har dessutom tappat sin bästa spelare i Verdú till Real Betis, vilket kommer vara tungt för dem denna säsong. Kan tillägga att Jonas, Mathieu och Pareja är tillbaka efter avstängning, vilket givetvis endast förstärker Valencia. Hade hoppats på att Dorlan var spelklar, men det kommer han inte tyvärr inte vara. Hur som, jag tänker också spela 2a, finns dock till snäppet högre än 2.30 på bl.a Pinnacle och Nordicbet !