Speltips

Speltips Dortmund - Werder Bremen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-23 20:30 Spela här

Speltips Dortmund - Werder Bremen
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 2.20 Speltips: Dortmund & ö3,5 mål
2013-08-23 20:30 Dortmund - Werder Bremen Dortmund & ö3,5 mål 2.20 Polsater

Spelar kombinationen Dortmundseger och ö3,5 mål, vilket går att hitta på bet365 under fliken mål - resultat/antal mål. Betalar 2.20. Medelspel. Det här spelet är något av en klassiker i Bundesliga när det gäller Dortmund och Bayern.

Troliga elvor:
Weidenfeller - Großkreutz, Subotic, Hummels, Schmelzer - Sahin, Kehl - Blaszczykowski, H. Mkhitaryan, Reus - Lewandowski
Trainer: Klopp

Mielitz - Fritz, Prödl, Lukimya, Gebre Selassie - Makiadi, F. Kroos, Junuzovic - Hunt, Petersen, Ekici
Trainer: Dutt

För Dortmund saknas:
Alomerovic, Piszczek, Gündogan

Werder Bremen saknar och har frågetecken på:
Strebinger, Caldirola, Pavlovic, C. Röcker, Schmitz, Aycicek, Bargfrede, A. Stevanovic, P. Stevanovic , Trybull, Akpala, Wurtz

Inledande matcher:
18.08.13 BUN Dortmund Braunschweig 2 : 1
10.08.13 BUN Augsburg Dortmund 0 : 4

17.08.13 BUN Bremen Augsburg 1 : 0
10.08.13 BUN Braunschweig Bremen 0 : 1

Noterbart är alltså att de mött samma lag. Båda har gått rent poängmässigt. Bremen har efter sin dåliga säsong i fjol försökt förbättra sin defensiv. Två nollor på de två första matcherna är bra. I fjol skäppte man in 66 mål på 34 matcher, näst flest i serien.

Fredagsmatch hemma på kokande Signal-Iduna-Park i Dortmund. Wow. Där hade jag gärna varit kan jag säga. Efter en lite halvrisig match senast lär Dortmund sätta full fart framåt direkt här. Hemma gör man som alla vet alltid mål. Ofta kommer de i mängder och ofta kommer det något i röven.

Werder Bremen är ett kapabelt lag som jag definitivt tror kommer göra en bättre säsong än i fjol. Känslan är dock att man håller på att bygga nytt och inte är riktigt färdiga än. En sån här match tror jag laget inte är redo att skrälla i så som läget är nu. Att man kan göra mål är inte otänkbart dock.

Lockas ändå mer av det här spelet än av BTTS. Dels betalar det bättre, dels är det inte otänkbart att det är proppen ur framåt för Dortmund och bakåt för WB. Att det då rinner in fyra mål är inte otänkbart. Har Dortmund en sån dag kan de lätt göra fyra.

Ni som läser mina rekar vet att jag brukar presentera statistik och resonera kring tänkbara matchbilder för att argumentera för hur jag tänkt. I det här fallet finns det inte så mycket sånt att ta på mer än en känsla jag har att Dortmund kommer göra en patenterad Dortmundinsats här. Jag tror man kommer köra över ett Werder Bremen som gjort en bra säsongsinledning och inte har kniven på strupen här.

Dortmund släppte in 19 mål på hemmaplan i fjol. I nio av de senaste tio hemmamatcherna har man släppt in mål. Werder Bremen snittade 3,7 mål per match i sina bortamatcher i fjol.

Jag tror Dortmund vinner det här med 3,4-1. Att då få 2.20 på det här spelet är väldigt bra och jag spelar medelinsats. @nokkan21 på Twitter.

Polsater - 22 Augusti, 2013, 20:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!