Speltips

Speltips Wolverhampton v Crawley

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-23 20:45 Spela här

Speltips Wolverhampton v Crawley
Land: England Liga: League 1
Odds: 2.250 Speltips: Wolves Asian -1
2013-08-23 20:45 Wolverhampton v Crawley Wolves Asian -1 2.250 holms

Det är ju först och främst rätt bisarrt att Wolverhampton den här fredagskvällen ska behöva tampas med något som heter Crawley Town. Men nu ser den bistra verkligheten ut som den gör för alla luttrade Wolves-supportrar så det är ju bara att gilla läget. Och, som man kanske ska tillägga, även alla tusentals svenska wolves-supportrar, för det finns en lång jävla svans utav dem i Sverige, för er som inte visste det.

Hur som helst. En misär utan dess like när stolta Wolverhampton degraderades till fotbollens mörka bakgård och det var nog väldigt många som inte såg något av en ljus framtid under en lång tid framöver.
Men man fick under sommaren behålla en del del viktiga kuggar så istället för att säsongen skulle kunnat utvecklat sig till något ännu värre än förra säsongen så andas nu hela klubben istället tillförsikt.
Att till exempel både Kevin Doyle och Bakary Soko stannade kvar får ses som både ett jättejobb av en pressad klubbledning och ett förmidabelt exempel på fotbollsspelare vars stolthet för en klubb vägde tyngre än att ge sina egna karriärer en skjuts i högre ligasystem. Och, det är just sådana handlingar som gör att Wolves sejour i denna gärdsgårdsserie bara kommer att bli ettårig.
Man gjorde också förra säsongen en briljant (nåja, man åkte trots allt ur Championship) handling när man lånade ut unge stjärnskottet Leigh Griffiths till Hibernian. Han har nu kommit tlllbaka till Wolverhampton bättre än vad någon hade vågats hoppats på och bildar tillsammans med Kevin Doyle (bland annat) en sylvass offensiv i denna klubb som är alldeles stor för att traska omkring i denna källare.

Wolverhampton har också, som den harmoni man lyckats skaffat sig under sommaren, startat säsongen väldigt bra. Oavgjort borta mot alltid hemmastarka Preston. Sedan körde man över Gillingham hemma (4-0) innan man nu senast tog en snygg bortaseger mot Bristol City.
Säsongen har med andra ord startat helt perfekt. Vi har inget Wolverhampton som behöver känna den minsta utav panik för uteblivna resultat utan man kan bara tugga på och göra sitt, med den överlägsna spelartrupp man faktiskt besitter för den här nivån.

Som nämnts. 4-0 i den första av hemmamatcher. Jag blir inte alls förvånad om vi finner något liknande igen.
Wolves Asian -1 till 2,250. Det vill säga insatsen tillbaka om hemmalaget "bara" skulle gå ifrån planen med en uddamålsvinst. Känns mer än tryggt på förhand.

Matchens ses dessutom på bet365 ----- Klicka där

holms - 22 Augusti, 2013, 23:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Miiklo - 2013-08-23 20:08:51

Då är det la bra mycket bättre att bara köra på den raka 1.an Lol

cacast - 2013-08-23 11:26:38

Gardera med vinna med 1 mål 3.7 är rätt bra faktiskt