Speltips

Speltips Sampdoria - Juventus

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-24 20:45 Spela här

Speltips Sampdoria - Juventus
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 2.50 Speltips: Juve MIBH
2013-08-24 20:45 Sampdoria - Juventus Juve MIBH 2.50 Polsater

Kommer spela att Juventus gör mål i båda halvlekarna mot Sampdoria till oddset 2.50 på William Hill .

Noterbart är att av Juventus fem förluster i fjol så kom två mot Sampdoria. Ena förlusten var dock på vårkanten när, vill jag minnas i alla fall, ligan var avgjord. Om samma minne inte sviker mig fick t o m Grunden Bois-anfallaren Nicklas Bendtner speltid.Tror dock att det var tillfälligheter mer än något annat. Mauro Icardi, som gjorde tre av Sampdorias fem mål mot Juve i fjol har flyttat till Inter. Argentinarne gjorde 11 mål i fjol och kommer naturligtvis saknas i år. Manolo Gabbiadini har ersatt. Även om han gjort det bra i U21-landslaget så har han en del att bevisa för mig. Även Andrea Poli har lämnat Samp.

Juventus kommer till spel stärkta av förra veckans storseger mot Lazio (4-0 i Supercoppa Italia). Claudio Marchisio är skadad vilket är det enda avbräcket. Med tanke på att man var det överlägset bästa laget redan i fjol ser det ruskigt bra ut även i år. Pogba blir bättre och bättre, Llorente kan mycket, Tevez är världsklass när han har rätt dag. Har inför i år tappat Emmanuel Giacherinni men ligger definitivt på plus transfermässigt.

Svårt att bortse från att Juventus är ligans på pappret överlägset bästa lag. Offensiven ser ruskigt stark ut och i en premiär där hemmalaget bjuder upp till spel kommer man få sina chanser.

Eftersom det inte är tävlingspremiär tror jag inte det kommer vara nervöst på samma sätt som i en vanlig premiär för Juves del. Samtidigt har man revansch att utkräva mot ett Sampdoria som, som det känns, har en lägre högstanivå än i fjol. Jag tror inte Sampdoria står emot särskilt länge här, mycket tack vare att Juventus lär sätta fart från början. Med tanke på vilka namn som sitter och ruvar på bänken finns det goda möjligheter att exempelvis en Llorente kommer in och knoppar in ett matchavgörande mål i andra.

Lockas mycket mer av det här oddset än ö2,5 totalt eller Juve ö1,5, som är lågt nedtryckt. Ska vi säga att det står 0-1 i paus och slutar 1-2?

Trolig Sampdoria-elva:
da Costa – Gastaldello, Palombo, Costa – De Silvestri, Eramo, Krsticic, Obiang, Castellini – Eder, Gabbiadini.

Trolig Juventus-elva:
Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah – Tévez, Vucinic.

@nokkan21 på Twitter

Polsater - 24 Augusti, 2013, 00:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
trettonratt - 2013-08-24 20:53:34

Bra rek, ryggade dig nyss!