Försäsongen i NFL är inne i week 3, vilket betyder att starters kommer få en del speltid, ofta mer än en halvlek.

Spelet som rekas är Falcons -2.5 poäng i första halvlek och finns på bet365 till 1.90.

Motivering? Falcons är 613 gånger bättre än vad Titans är när det kommer till startspelare. Falcons anfall är riktigt bra och nu kommer de säkerligen få spela majoriteten av första halvleken, något som kommer leda till enorma problem för Titans. Hade detta varit en match i regular season är jag garanterad att linan hade legat åtminstonde 4 poäng högre för Falcons, och detta är något vi ska utnyttja.

Falcons är inte ett bra lag på försäsongen, dock är detta ENDAST på grund av Falcons så otroligt kassa back-ups, även kallat ersättare. När dessa spelare kommer in på planen och skämmer ut sig så vänds även ofta resultatet emot Falcons. Exempel 1: Falcons leder med 21-3 i paus av förra veckans försäsongsmatch mellan Falcons och Ravens. Ravens har haft ett spel på 70+ yard som ledde till TD, annars var det TOTAL dominans för Falcons och ledningen var mycket rättvis. I andra halvleken går man ner på depth charten och reserverna får spela. Ravens vinner till slut med 27-24, alltså vinner dom andra halvlek med 24-3. Att jämföra Falcons starters med backups är skrattretande. Tyvärr. Då är det ju otroligt skönt att man kan spela på endast första halvlek så dessa fjantar inte kan förstöra för oss :)

Titans i sin tur är egentligen ett bra försäsongslag, detta på grund av att de ofta har bra back-ups som är bättre än motståndarnas. Svårare än så är det inte, men DETTA ÅR så har det nästan varit tvärtom. Inget har stämt och man har förvånande förlorat båda sina försäsongsmatcher även fast reserverna i både Titans och deras motståndare fått spela mycket. Man är ett dåligt lag rakt igenom och speciellt på QB positionen finns det problem med Jake Locker som förmodligen kommer få spela hela första halvlek inatt. Visst, han är en okej Quarterback men att jämföra honom med Matt Ryan som är QB i Falcons är som att jämföra tonfisk med oxfilé ungefär...

Falcons har förlorat båda sina försäsongsmatcher också. 34-10 hemma mot Bengals, 27-24 borta mot Ravens.

Titans har förlorat med 22-21 hemma mot Redskins och 27-19 borta mot Bengals.

MEN ÄR DETTA RELEVANT!? NEJ! Vårat spel går ut på vad som händer ENBART i den första halvleken, inte i andra. Detta bygger vi på att STARTSPELARNA kommer få spela, så då tar vi upp resultaten för så länge som startspelarna spelade. (Starting QB som måttstock)

Falcons - Bengals 3-0
Ravens - Falcons 3-21

Titans - Redskins 14-14
Bengals - Titans 7-3

För er som bara vill ha siffror på första halvleks resultat så får ni det här.
Falcons - Bengals 3-17

Bengals - Titans 17-3

Hur som helst, försäsong är försäsong. Uppvärming införa guldgruvan kallad NFL. Kastar in 2 units på Falcons -2.5 första halvlek till 1.90 på bet365 !

Lycka till gubbar! Finns på Twitter @BetPara

Ska tilläggas att Falcons senaste 5 åren vunnit 7 av 22 försäsongsmatcher. 4 vinster och 1 förlust har kommit under vecka 3 vilket bevisar att Falcons är bra week 3 när det är startspelarna som får mest speltid!