Alcorcon segrade med 0-1 mot Castilla, darmed satt bade raka tvaan och underspelet! Satt fint! Hoppas manga hangde med! Nu kor vi vidare med fler vinster!

Hittat ett intressant spel i Bundesliga. Augsburg tar emot Stuttgart. Tva lag som startat sasongen pa samsta tankbara satt: Bada lagen har 0-0-2 statistik efter tva spelade matcher. Augsburg har inte ens gjort ett enda mal. Men jag tycker anda att Augsburg spelat bra trots tva raka forluster. 0-4 mot Dortmund var inte helt rattvist, eller jo, Dormund var varda segern, men 0-4? Nej. Dom var faktiskt inte sa overlagsna. I andra matchen mot Bremen blev det en knapp forlust med 1-0, men man borde ha tagit minst en poang dar, men utan effektivitet blir det inte mycket framat, sa ar det!

Men har ska man fa ordning pa offensiven! Stuttgart har defensiva avbrack vilket kan leda till minst ett mal i offensiv vag. Nar det galler Augsburg har de ett flertal skador, men inte direkt pa nagra nyckelspelare.

Stuttgart var dessutom ute i Europa och spelade borta mot Rijeka dar man dessutom forlorade med siffrorna 2-1. Man spelade med i princip det basta laget sa vi kommer nog fa se en hel del trotta ben(i alla fall i andra halvlek mot Augsburg), om man nu inte valjer att vila nyckelspelare i denna match.

Senast Stuttgart kom och gastade Augsburg sa blev det en klar seger for hemmalaget med siffrorna 3-0. Nagot liknande kommer vi troligen inte fa se, det lar nog bli en aning jamnare, men 2-1 later troligt och realistiskt. Oavsett vilket resultat om det ar 5-0 eller 1-0 sa ar en vinst en vinst. Sa vi far helt enkelt hoppas pa en Augsburg seger.

Overspel fungerar ocksa(2.00 pa over 2.5 mal), men jag valjer att lira raka ettan till ett betydligt hogre odds, 2.30!!!

Rygga pa egen risk och lycka till vid rygg!

/master

This is the stats tab
This is the post tip