Speltips Harrison - Nadal

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-08-26 20:30
Land: USA
Liga: US-Open
Odds: 1,75
Speltips: Nadal över 18,5
Spela på Speltips Harrison - Nadal
Börja spela här
Spela på Nadal över 18,5
Rafael Nadal är, och ska vara, storfavorit mot amerikanen Ryan Harrison. Men man kan alltid fråga sig hur mycket spö Ryan kommer att få. Att han ska ta minst fem games i ett av tre set känns väl inte helt otänkbart. Ju mer jag tänker på det - desto rimligare känns det att han faktiskt kommer att ge Nadal lite motstånd..åtminstone i ett set.

Bwin har Nadal över 18,5 games i matchen till 1,75 och det måste vara spelvärt hur man än vrider och vänder på det.

Harrison har fem framträdanden i huvudturneringen i US-Open. I samtliga matcher har han tagit minst fem games i ett set och då har han mött Ljubicic, som vid tidpunken faktiskt kunde spela tennis, men också Stakhovsky, Cilic och Del Potro.

I deras senaste och enda möte pressade Harisson spanjoren till tiebreak i första set. Med tanke på att han alltid gör solida insatser i US-Open och spelar på sitt absolut bästa underlag så är det troligaste att amerikanen pressar världstvåan i åtminstone ett set.

I Cincinnati klarade 4 av 5 motståndare att plocka minst fem games av Nadal i ett set samtidigt som Harrison tycks hittat någonting som kan liknas vid form, nu när han gått på hardcourt-spelet. Ryan spelar dessutom på hemmaplan och just i US-Open är hemmapubliken väldigt färgade.

Spelet finns hos bwin till 1,75.


Spela på Harrison - Nadal hos Bwin
Poldan - 26 Augusti 2013 - 01:13
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Poldan - 2013-08-26 13:42

Precis, jag är inte heller något super-fan av Ryan men de tre senaste atp-turneringarna vittnar om att han börjar hitta tillbaka..

simoes1608 - 2013-08-26 01:52

Som självutnämnd Harrisonhatare pga hans katastrofala spel innan nuvarande HC säsong började så måste jag ändå hålla med. Han har tagit ett enormt kliv senaste månaderna och servar stenhårt även om placeringen kan jobbas på. borde väl ändå räcka till spelet.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: