Dags för returmatch i kvällens kvartsfinal. Smederna har ett försprång på endast 4p då man vann med 47-43 förra veckan. Ikväll kommer det givetvis bli betydligt tuffare då man gästar Indianerna. Här fick man stryk med 14 under grundserien. Givetvis ett annat utgångsläge denna gång.

Smederna kommer med detta lag ikväll:

Peter Karlsson
Magnus Zetterström
Grigorij Laguta
Krzystof Buczkowski
Andreas Jonsson
Oliver Berntzon
Linus Eklöf

Är väl inget snack om att nyckelkorten ikväll är Laguta och Jonsson. Laguta plockade hela 13p i hemmamatchen och bör väl kunna hamna på tvåsiffrigt igen. Det är ett måste! Skulle en eventuell toppning bli aktuell så är han givetvis förstavalet. I grundserien tog Laguta och Jonson endast 12p ihop och det kommer aldrig hända ikväll. Finns bara inte. Buczkowski åkte bra här senast och har faktiskt kört helt okej sista tiden. Hoppas han kan komma upp i ca 7p.

Kollar vi på Indianerna så ser det ut så här:

Rune Holta
Antonio Lindbäck
Piotr Protasiewicz
Jonas Kylmäkorpi
Niels K Iversen
Damian Balinski
Mathias Thörnblom

Vi kan ju redan nu konstatera att Lindbäck är bedrövlig. Lär knappt komma upp i mer än 4-5p. Protasiewicz och Iversen är de absolut största hoten. Polacken brukar vara het på hemmaplan. Ställer dock lite frågetecken till Holta och Kylmäkorpi. Holta är väldigt upp och ner. Kan vurpa flera gånger för att sedan ta två raka heatsegrar. Ovisst på honom. Reserverna känns jämna med Smedernas. Visst, lite fördel Indianerna på grund av hemmaplan.

Det är kvartsfinal och då ska inte siffrorna flyga iväg allt för mycket. Indianerna har varit inblandad i många jämna matcher. Tror även denna bli jämn ikväll och lär avgöras i Heat 13-15. För att spelet ska gå in krävs det att Smederna når 40p vilket de bör göra. Ska vi säga 48-42? Spelar 3/5 units på Smederna +10,5 till 1,80 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip