Speltips

Speltips Real Sociedad - Lyon

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-28 20:45 Spela här

Speltips Real Sociedad - Lyon
Land: Spanien Liga: CL-Kval
Odds: 1.90 Speltips: Real Sociedad Ö 1.5
2013-08-28 20:45 Real Sociedad - Lyon Real Sociedad Ö 1.5 1.90 master

Nä sviten bröts efter tre raka rekar då Austria Wien-Zagreb blev en målrik tillställning. Jag var alltså helt fel ute vilket jag ber ursäkt för. Uruselt!

Men vi går vidare. Detta ska vändas snabbt. Eller, vi gör ett försök i alla fall till en vändning. Det gäller återigen CL-kval där jag tror att jag har funnit ett intressant spel. Sociedad tar emot Lyon. Den klart mest intressanta matchen, trots att Sociedad har en stor fördel inför det här mötet. Spanjorerna vann nämligen bortamötet med stabila 0-2(otroligt starkt). Det är inte många som lyckas vinna rätt så enkelt borta mot Lyon(se på Real Madrid). Men två oerhört vackra mål av Griezmann och Seferovic resulterade alltså i en seger och perfekt utgångsläge inför returen.

Hur tror jag då att det kommer att se ut i Spanien? Ja, som ni ser på tipset. Jag tror på Sociedad. Eller att dem åtminstone kommer göra två mål framåt. Jag tror inte att många delar samma åsikt - troligen tror många på Lyon som har inget att förlora och kommer att attackera från första början. Men..... Det är inte något franskt bottenlag man gästar - utan det är enligt mig Spaniens fjärde bästa lag som står för motståndet - det dessutom i Spanien.

Ni som följer La Liga och Real Sociedad vet att dem är oerhört starka på hemmaplan, och när dem lyckats segra på bortaplan mot Lyon(mediokert bortalag) så ska dem absolut göra ett par mål framåt på hemmaplan. För offensiven saknas inte. Verkligen inte. Det kryddas av fantastiska spelare - talanger och rutinerade. Vela. Griezmann. Seferovic. Castro. Riktigt bra spelare det där. Defensiven är dock lite svagare(som nästan allas lag i Spanien), speciellt nu efter att man tappat en viktig defensiv kugge i Illaramendi. Men man har som sagt lyckas behålla samtliga offensiva härliga lirare samtidigt som man värvat in den intressanta ynglingen i Seferovic.

Den något svagare defensiven kan leda till att Lyon lyckas på något sätt göra två mål framåt(De måste ju framåt dessutom), därav vågar jag mig inte gå in på raka ettan. Men två mål för Sociedad, utan att behöva vinna. Kan antingen kryssa med 2-2 eller dessutom förlora 2-3 så är spelet i hamn. Det tar jag alla dagar i veckan. Dessutom när oddset är lika högt som raka ettan @1.90.

Rygga som vanligt på egen risk!

/master

EDITERAD 2013-08-27 23.29:04

master - 27 Augusti, 2013, 23:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!