Speltips

Speltips Edvald Boason Hagen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-28 13:00 Spela här

Speltips Edvald Boason Hagen
Land: Spanien Liga: Vueltan
Odds: 5.50 Speltips: Vinnare Etapp 5
2013-08-28 13:00 Edvald Boason Hagen Vinnare Etapp 5 5.50 Aston

Har inte tid för någon jättelång text här men tänkte i alla fall dela med mig av mina tankar inför dagens etapp i Vueltan.

Årets Vuelta är extremt tuff och det har de flesta sportdirektörer i resp stall insett. Detta kan klart och tydligt se på laguppställningarna där det inte direkt kryllar av spurtare. Tyler Farrar är den ende renodlade spurtaren av klass nu när Theo Bos kastade in handduken redan inför andra etappen. Nu har denne Farrar inte sett så lysande ut och formen verkar inte på topp.

Dagens tips går i stället till norrmannen Edvald Boason Hagen som är den bäste spurtare av de som är okej på annat också. Edvald kommer hänga med i de små bergsknallar som finns och formen verkar helt okej.
Skystallet har dessutom inte Henao i form som de hade hoppats på, därmed så får Edvald uppbackningen tills dess att vi når höga bergen. Vi testar honom till 5.50 hos bet365 .

Som främste utmanare får Gianni Meersman ses men Edvald ska kunna knäcka belgaren om nu båda dessa finns med i gruppen som gör upp om segern.

Har kollat runt men 5.50 verkar som det högsta oddset.

Aston - 28 Augusti, 2013, 09:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!