Speltips

Speltips Milan v PSV

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-28 20:45 Spela här

Speltips Milan v PSV
Land: Internationellt Liga: Champions League
Odds: 2,40 Speltips: Ht/ft 1/1
2013-08-28 20:45 Milan v PSV Ht/ft 1/1 2,40 holms

Det är i matcher likt dessa vi se hur de stora jättarna tar sig samman och allt som oftast tar sig vidare till huvudturenringen. Rutinen ifrån dessa sammanhang väger så jävla tungt. Ja, nästan tyngre än vad man själv vill tro. Räcker med att kika innanför vårt lands gränser de två senaste åren för att se vikten utav det när Celtic på mångt och mycket tack vare rutin tagit sig vidare CL-kvalet.

Och, även om PSV är PSV, så är inte PSV Milan när det gäller rutin från Europacupen, eller Champions League. Faktum är ju den att PSV faktiskt inte vunnit sin inhemska liga sedan 2008, och då inte heller spelat Champions League sedan dess. Med andra ord så borde det inte finnas någon av spelarna i detta unga talangfulla PSV som fått varit med på den här nivån förut.
Att då komma till San Siro. Till mästarna av mästarnas lag gällande deltagande i dessa cupsammanhang. Jag tror ju att den uppgiften blir alldeles för övermäktig.
Och det säger jag trots att Milan var ordentligt skakat i bortamötet när man lite panikartat gav över allt initiativ till PSV (efter att man faktiskt spelat riktigt bra fotboll).
Och det säger jag trots att Milan förlorade premiären borta mot bottentippade Verona. För det är i DESSA sammanhang, när det står och väger resultatmässigt i en internationell cup, det är då Milan (om något lag i världen) plockar fram sin ovärderliga rutin och krånglar sig vidare.

1-1 i Holland. Det är PSV som måste gå för det med tanke på bortamålsregeln. Och det gynnar ju bara detta Milan än mer.
Min bild av det här. Milan tar ledningen mot valparna med för stor respekt redan i den första halvleken. Om det är Boateng, Balotelli eller El Shaarawy, det lägger jag ingen som helst värdering i.
Sedan kommer man att på italienskt vis stänga igen den här tillställningen, antingen genom ett mål till i andra halvlek. Eller bara genom att stänga porten helt och hållet.

Milan, att leda från halvtid till fulltid till 2,40. Det blir mitt spel här ikväll.

Bekräftade startelvor:

AC Milan: Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio, Montolivo, De Jong, Muntari, Boateng, Balotelli, El Shaarawy

Subs: Amelia, Robinho, Poli, Nocerino, Silvestre, Emanuelson, Niang

PSV: Zoet, Brenet, Bruma, Rekik, Willems, Wijnaldum, Schaars, Maher, Park, Matavz, Depay

Subs: Tyton, Jorgensen, Toivonen, Locadia, Arias, Jozefzoon, Hendrix

Referee: Mark Clattenburg (England)

holms - 28 Augusti, 2013, 09:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
thomas88 - 2013-08-28 18:04:58

Milan har som mest fått oavgjort 3 gånger de fem senaste mötena mellan PSV och Milan. PSV däremot har vunnit en med 3-0 och ytterligare en-efter förlängning. Är Milan bättre idag än de gångerna?

MisterX - 2013-08-28 17:13:00

Välformulerad rek, och inte alls otänkbar.

Jag tror iofs att PSV klarar X, eller till och med seger och spelar då givetvis dubbelchans.

Tycker Milan bleknar allt mer med åren, plus att de är riktigt överskattade.
PSV va värda segern hemma. Nu är det å andra sidan ingen rolig bortamatch, men jag tror definitivt ett yngre PSV ser stora möjligheter till avancemang efter insatsen hemma.Lycka till