Speltips

Speltips UFC-dubbel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-28 23:30 Spela här

Speltips UFC-dubbel
Land: USA Liga: UFC
Odds: 1,75 Speltips: Speltips
2013-08-28 23:30 UFC-dubbel Speltips 1,75 Aleq

Dubbeln i kvällens UFC som ger fina 1,75 är följande;
Brad Tavares mot Bubba mcdaniel - Brad
Carlos Condit mot Martin Kampfman - Carlos

Motiveringen; Jag har kollat alla säsonger av the ultimate fighter, och en av de som imponerat minst av alla i det huset är Bubba, hans hype när han gick in var enorm för att sen falla pladask i två matcher (han med en seger i huset där kevin casey bröt, för att han var "trött". Så livrädd som Bubba var när han ställdes mot Uriah Hall har jag aldrig sett en fighter varit och därav ifrågasätter jag även hans mentalitet när han möter tufft motstånd. Dock så lyckades han vinna sin första UFC-fight mot Gilbert Smith som även han var en skam för UFC.

Brad Tavares har å andra sidan hunnit med 5-fighter i UFC sen han torskade i semifinalen i the ultimate fighter 2010, han har vunnit fyra av dem och torskat en, vilket är den enda förlusten i karriären. Han var 22-år när han var klar med huset och haft en utvecklingskurva som verkligen sett bra ut, ser inte hur Brad skall torska mot Bubba då jag anser han vara bättre på alla nivåer, psykiskt, stående, liggande osv.

Carlos mot Martin då, Carlos är en fantastisk fighter som kommer från två raka torskar( GSP och Johnny Hendricks) Den förstnämnda kanske den bästa p2p-fighter som finns och Hendricks den bästa p2p-utmanare som vi sett på mycket länge. De två tillsammans med Condit står i flera nivåer över övriga i denna division, Carlos hade oturen att dra det kortaste stråt i dessa matcher och med lite flyt kunde han lika väl varit Champ idag, efter dessa två förluster ser jag det som en OMÖJLIGHET att Condit förlorar tredje raka och jag tror vi har en Carlos som kommer mosa kampfan från sekund ett.

Kampfman är ingen dålig fighter och jag tänker inte skriva ned honom, men han har bevisat gång på gång att han är för dålig när han slåss mot det övre skiktet men för bra när han slåss mot det lägre, Kampfman kommer bjuda upp till fight men saknar det där lilla extra som Condit besitter.

En dubbel till 1,75 med Carlos och Brad är därför i mina ögon en självklarhet.

Självklart ryggar man på egen risk, men ikväll borde så många som möjligt jobba in dessa två tillsammans med mig som spelar 4/5 units.

EDITERAD 2013-08-28 15.27:50

Aleq - 28 Augusti, 2013, 15:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jansson911 - 2013-08-28 17:09:57

Intressant rek! ryggar :)