Speltips Brage v Värnamo

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-08-29 19:00
Land: Sverige
Liga: Superettan
Odds: 2,60
Speltips: 1
Spela på Speltips Brage v Värnamo
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på 1
Brage har som vi alla vet rasat ur Superettan för länge, längesedan. Inte ens de mest inbitna hemmasupportrarna inser att det finns något mer att hoppas på. Sportsligt. Just nu.
Däremot kan kan jag tycka att det funnits hjärta hos de spelarna som nu finns kvar. I synnerhet om vi tittar till de två senaste hemmamatcherna.
Jag rekade själv Brage Asian 0 hemma mot Ängelholm för en tid sedan. Till ett väldigt högt odds. Då gjorde Brage en väldigt bra insats, men föll trots det med 0-1.
Sedan till själva poängen med det här.
Förra veckan så var Brages match tv-sänd. Man mötte Örgryte hemma och matchen slutade 0-0. Jag såg spänt varenda sekund, lite för att jag troligtvis hade supportat ÖIS om jag bott i Göteborg - men i synnerhet för att jag var väldigt, väldigt nyfiken på hur "nya" Brage skulle bete sig. När allt faktiskt är över gällande placeringar att spela för.
Och som sagt. 0-0. Med Brage som det klart bättre laget. Och ärligt talat, dom jävla besvikna blickarna hemmaspelarna visade efter matchen ... det gladde en herre som undertecknad som uppskattar klubb/lagkänsla mer än någon annan.
Ni som såg vad jag såg håller också med om att det nu finns en jävla stolthet i gubbarna som nu representerar nuvarande Brage.
Alltså, även om kvalitén saknas i de avgörande lägena (oftast) så finns det trots allt en stolthet att göra det bästa av det som finns av den här trasiga säsongen.

Och idag möter man ett Värnamo som inte håller någon större klass. Överhuvudtaget.
Jag menar att du i det här fallet inte behöver någon större kvalité för att slå Värnamo. Det räcker gott, när du har en hemmaplan som fördel, att du har elva spelare som faktiskt vill offra sina hörntänder för de äkta supportrarna som nu ändå tar sig ned till Domnarsvallen för att följa sitt lag - trots det bedrövliga tabelläget.

Även ett plus som talar för Brage. Lagkaptenen Peter Magnusson är åter. Det är en man som är hjärtat personifierat - vilket jag vill tro smittar av sig på övriga i grönvitt.

2,60 - jag bara måste testa det på eländiga Brage.
Spela på Brage v Värnamo hos Betsson
holms - 28 Augusti 2013 - 20:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: