Speltips

Speltips St. Etienne - Esbjerg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-29 19:00 Spela här

Speltips St. Etienne - Esbjerg
Land: Frankrike Liga: Europa League - Kval
Odds: 1.83 Speltips: 1+Ö 2.5
2013-08-29 19:00 St. Etienne - Esbjerg 1+Ö 2.5 1.83 master

På rätt spår är man återigen efter att Sociedad Ö 1.5 satt. Men det satt långt inne. Vela gjorde sitt andra för kvällen så sent som på tilläggstid, men det var inget annat än välförtjänt. Sociedad kunde och borde ha gjort minst två mål till. Utöver det spelet så nämnde jag Aston Villa Ö 2.5 under dagen. Det spelet satt också till fina 2.00. Så, det blev en fantastisk speldag med andra ord.

Europa League denna torsdag. Mängder med matcher, men allt för låga odds. Svårt att hitta något riktigt bra. Men jag tror mig ha funnit ett intressant spel. St. Etienne att vinna samtidigt som matchen ska gå över 2.5 mål. Det spelet får man till finfina 1.83 och man hugger till direkt förstås.

Fransoserna har faktiskt försämrats från föregående säsong. Målgöraren Aubameyang har bl.a lämnat. Bara två mål framåt på tre ligamatcher vilket är uselt. Men borta mot Esbjerg gjorde man faktiskt hela tre mål - trots det vann man inte matchen(!). Esbjerg visade styrka och vann till slut något överraskande med 4-3.

Men inte så konstigt att det trillade in så många mål. Danska ligan håller betydligt lägre klass och defensiven är mycket sämre. Och nu så ska man ta emot danskarna på hemmaplan. I Frankrike. Kokande fans. Ja, de gröna har riktigt bra fans som alltid stöttar sitt lag under matcherna. Ja, Esbjerg imponerade hemma men nu gästar man som sagt ett hemmastarkt St. Etienne. Men glöm inte. Trots att danskarna gjorde en kanonmatch på hemmaplan så släppte man in hela tre bollar med bud på fler.

Det är stor klasskillnad och jag tror Etienne vinner relativt enkelt. 3-0 är ett realistiskt resultat. Alltså är Ö 2.5 på hemmalaget också ett bra spel som kan spelas till skyhöga 2.20(!).

Rygga som vanligt på egen risk!

EDITERAD 2013-08-29 01.01:41

master - 29 Augusti, 2013, 01:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
thomas88 - 2013-08-29 14:58:43

Franska lag är ganska konsekventa i att kämpa utan att snegla för mycket på hur "lite man måste vinna med" - och det är stor skillnad att möta ett franskt lag hemma och borta. Franska ligan är också ganska målglad - särskilt ligue 2 som spelas i morgon. Esbjerg har gjort en remarkabel uppryckning sedan förra säsongen och det ska man ta med sig när danska ligan återupptas. Men här blir det troligen ett sådant resultat som ledamoten "master" ovan har förutspått.