Speltips

Speltips RNK Split - H. Dragovoljac

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-30 20:00 Spela här

Speltips RNK Split - H. Dragovoljac
Land: Kroatien Liga: 1. HNL
Odds: 1.70 Speltips: H. Dragovoljac + 1.5
2013-08-30 20:00 RNK Split - H. Dragovoljac H. Dragovoljac + 1.5 1.70 master

St. Etienne svek och jag ber om ursäkt. Ett uruselt spel. Fransoserna var inte ens nära. Rätt åt dem att dem åkte ut! Men som tur var hittade man Thun Ö 1.5 under dagen till 2.20 som satt hur enkelt som helst. Även kul att så många hakade på. Och nu, bara att köra vidare. Såklart. Ny dag. Fredag, då utbudet oftast är dåligt. Visst, förutom två matcher i La Liga och den Europeiska Supercupen finns det inte något speciellt. Ändå kommer mitt spel från en liga som jag då tycker inte är något speciellt, hehe.

RNK Split tar emot Dragovoljac. Vi befinner oss i den kroatiska ligan. RNK Split är det bättre laget vilket även tabellen säger efter sju omgångar. Split med en statistik på 2-2-3 medan Dragovoljac har 0-3-4 - alltså ännu ingen seger.

Men, grabbar. Tro inte att Split tar det här enkelt, frågan är om dem ens tar samtliga poäng. För. De har inte imponerat. Ok, seger i premiären hemma mot Belupo med knappa 2-1. Inget speciellt, direkt. Efter det vann man inte i fem raka tills man spelade hemma mot Osijek där man vann med klara 4-0. Men orsaken till den segern stavas - RÖTT KORT Osijek efter dryga 10 minuter. Visst, den segern har säkert höjt självförtroendet i laget, men det är inte svårt att vinna med en man mer under i princip hela matchen. Speciellt inte om man är favorit och spelar på hemmaplan.

Dragovoljac då. Ännu ingen seger! Men jag är ändå imponerad över vissa resultat, speciellt resultaten på bortaplan där dem har tagit poäng av både Belupo och Zadar. Och en knapp förlust med 2-1 mot grymma Hajduk Split. Man ska heller inte glömma att man tagit poäng av självaste Dinamo Zagreb - ja, det var på hemmaplan, men det är fortfarande otroligt starkt. Dom har absolut visat att de kan störa dom bästa lagen när allt fungerar. Man är även ett lag som håller väldigt tätt bakåt. Bara två gånger har man denna säsong förlorat med fler än ett mål - och det var senast mot starka Rijeka och i premiären mot Lok. Zagreb. Två topplag, alltså.

RNK Split har underpresterat trots två segrar och två oavgjorda än så länge. Hemmaförlust mot Zadar med 1-3 ska bara inte hända, något som faktiskt hände. Och då - men även i dem övriga matcherna hade dem en viss Ante Rebic på topp. En spelare som nyligen lämnat klubben för spel i det Italienska storlaget Fiorentina. En tung förlust. Som kommer att svida ett bra tag. Helt klart. Offensiven kommer att vara försämrad tills dem hittar en mycket bra ersättare. Om dem nu ens köper in en. Enligt tränaren så är det 50-50 gällande ett inköp efter försäljningen av Rebic.

Nä, det är inte mycket som talar för att Split ska leka hem den här matchen. Det kan även bli så att man tappar två viktiga poäng, mycket möjligt. För detta Dragovoljac är kapabelt för att skrälla.

X2 är ett annat spel som är spelbart. Finns till finfina 3.25. Men huvudspelet är alltså Dragovoljac +1.5 till stabila 1.70. Har mycket svårt att se att det spelet inte ska sitta. Split kan alltså segra med ett mål och även då är spelet i hamn.

Senast lagen spelade mot varandra gick RNK Split vinnande ur striden med knappa 1-0.

OBS: Matchen startar 20:15!

Rygga som vanligt på egen risk!

Spreadsheet.se/Bosanceros
Twitter @EdinMadrid

/master


EDITERAD 2013-08-30 10.26:23

master - 30 Augusti, 2013, 10:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
malisa - 2013-08-30 18:39:04

Hej!
Som jag skrev förut till R. Arvids Dinamo Zagreb rek ; va försiktiga med insatser va gäller kroatiska ligan.

Reken är helt i sin ordning men man vet aldrig va "dom"själva ska spela på matchen ...

Lycka till !!

Westah - 2013-08-30 14:13:24

Bakar nog in X2 i denna matchen till det fina oddset tillsammans med någon match till.. inte hittat vilken än dock! :) Bra rek.