Speltips

Speltips Djurgården-Elfsborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-01 17:30 Spela här

Speltips Djurgården-Elfsborg
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1,88 Speltips: Djurgården DnB
2013-09-01 17:30 Djurgården-Elfsborg Djurgården DnB 1,88 JimmySthlm

Hej,

Inne på detta spelet redan nu då jag tror att oddset kan sänkas ju närmre matchen vi kommer och fler får upp ögonen för oddset/matchen.

Frågan jag ställer mig inför söndagens match lagen emellan; Hur motiverat är Elfsborg efter arrangemanget i Europa League?

Under sommaren märks det tydligt på Elfsborgs allsvenska resultat att dem har haft fokus på Champions League och Europa League istället, om många missat det så har faktiskt Elfsborg bara vunnit EN match på de 9 senaste i allsvenskan. 1-3-5 för att vara exakt. Ska man fortsätta gå in på statistiken så har dem endast 1 vinst på de 6 senaste bortamatcherna också.

Ha allt detta i baktanken, och lägg sedan till att detta blir Elfsborgs FEMTE match på 15 (!) dagar. Det är nog det som är det viktigaste att komma ihåg när det gäller den här matchen - finns ens orken?

Djurgården då? Efter botten-nappet mot BP för några veckor sedan så har det sett riktigt bra ut. 1-1 mot Häcken den senaste hemmamatchen (borde blivit vinst, Häcken straff i 80e), och efter det har dem 2 raka vinster på bortaplan! Hela 7 mål framåt har dem gjort på dessa 3 senaste matcher också. Formen är med andra ord på topp och spelarna stormtrivs på den nya arenan där hemmapubliken skapat ett galet bra tryck de 3 hemmamatcherna som spelats där.

Det negativa då? Jawo kommer inte till start då han är utlånad från Elfsborg och får enligt kontrakt inte spela mot sin "egna" klubb. För någon månad sen hade jag aldrig rört det här oddset om nu Jawo inte hade varit spelklar, då han är Djurgårdens främste målskytt hittills. MEN, han fick inte ens starta senast mot Syrianska, och den anledningen heter PRIJOVIC. Djurgården har hittat andra målskyttar vilket gör att Jawo inte blir lika viktig som han var för 1-2 månader sen. Som sagt, 7 mål på de senaste 3 matcherna (varav 2 på bortaplan) är riktigt bra.
Det andra negativa är att Djurgården har haft svårt för Elfsborg de senaste åren då dem inte vunnit på mer än de 5 senaste mötena, men med tanke på förutsättningarna och formen lagen emellan så synas Djurgården enkelt!

Djurgården DnB till 1,88 @Unibet synas med 2/6 units

För den som vågar lite mer så är 2,70 på DIF raka också klart spelvärt.

Detta blir spreadens andra spel, en spread där jag bara tar med spel som jag tror riktigt starkt på PRE-game.

www.spreadsheet.se/sverigebetting

Följ mig gärna på Twitter för annat surr kring matcher och spel; @JimmySthlm92

JimmySthlm - 30 Augusti, 2013, 10:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
JimmySthlm - 2013-09-01 00:30:23

DET ÄR KLART! IN OCH ÖS BARA, BROBERG ÄR AVSTÄNGD!!!! BOOOOM #djurgårdenssämstaspelaresomfårstartavarjematch

Och madwolf: Vad baserar du det på då? Jag tror att jag är en av VÄLDIGT få som sett både Hammarbys OCH Djurgårdens matcher PÅ PLATS på nya Tele2 Arena. Båda lagen skapar oerhört bra tryck i vissa stunder

Se denna så förstår du vad jag menar: http://www.youtube.com/watch?v=Nh8F5JmT-b0

madwolf - 2013-08-31 14:27:28

Hehe.. Galet tryck ja. Kolla på Hammarby, de skapar ett högre tryck och har bättre publiksiffror än Djurgården och ändå spelar laget fantastiskt usel fotboll!

madwolf - 2013-08-31 14:27:28

Hehe.. Galet tryck ja. Kolla på Hammarby, de skapar ett högre tryck och har bättre publiksiffror än Djurgården och ändå spelar laget fantastiskt usel fotboll!