Speltips

Speltips Robredo - Evans

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-08-31 17:00 Spela här

Speltips Robredo - Evans
Land: USA Liga: US-Open
Odds: 2,20 Speltips: Evans +1,5 set
2013-08-31 17:00 Robredo - Evans Evans +1,5 set 2,20 Poldan

Det finns en spelare som många, inklusive mig själv, vill lyfta fram. Daniel Evans har gjort en kanonturnering så här långt, men två riktigt fina skalper. Det var rätt svårt att förutse att han helt kontrollerat skulle slå ut Nishikori och Tomic.

När en sämre rankad spelare är inne i ett stim och gör två sjukt bra matcher i rad – då kommer han inte lägga sig platt i den tredje – särskilt inte när motståndet är mediokert.

Hans backhand kanske inte är i världsklass, men å andra sidan är slicen mycket låg och kontrollerad vilket gör det svårt för motståndarna att attackera. Evans har nu en jättechans att sensationellt nå kvartsfinal. Motståndaren Tommy Robredo har varit bra, inte snack om den saken, samtidigt anser jag att matchen ligger helt öppen och bli inte förvånade om vi får se fem set.

I första omgången skrälldes det friskt, men jag gav egentligen bara credd till Evans som nu har två raka finaler på CH-touren och möter alltså en hardcourtsvag Tommy Robredo.

Spanjoren är som starkast på grus och har bara 7-7 på hardcourt i år. I fem av de sex senaste matcherna har han tappat set och väldigt mycket talar för att han även gör det nu mot Evans.

På hardcourt har Robredo fått stryk av Levine, Millman och Matosevic –detta är alltså för 2013.

Daniel Evans att plocka minst två set finns till 2,20 hos bet-at-home .


EDITERAD 2013-08-30 11.57:51

Poldan - 30 Augusti, 2013, 11:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!