Speltips

Speltips Cardiff v Everton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-31 16:00 Spela här

Speltips Cardiff v Everton
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2,38 Speltips: 2
2013-08-31 16:00 Cardiff v Everton 2 2,38 holms

Är idrotten som allra bäst när en nykomling i Cardiff lägger stora starka Manchester City på rygg i en hemmapremiär? Jag kan ju bara tala för mig själv, men personligen har jag svårt att hitta bättre och njutbara stunder gällande idrott.
Jag tänker inte på något sätt ta ifrån Cardiff insatsen, inte alls. Men på det sättet Manchester City betedde sig på Cardiffs fasta situationer. Det var troligtvis inte speciellt upphetsande att se som City-supporter.
Hur som helst. Tre poäng till Cardiff och en galen eoferi.
Kommer en ny trea som på beställning nu? Nu när ligafavoriten lagts på rygg? Nej, det tror jag inte. Tvärtom, däremot. En reaktion att vänta.

Nu skriver jag dessa rader och utgår från att Leighton Baines och Marouane Fellaini är Evertonspelare även när avsparken ska slås. Har plöjt igenom allt av värde på nätet och inte hittat något som placerar Evertons stjärnor i United innan matchen mot Cardiff.
Två avgjorda hittills för Everton. I premiären borta mot Norwich (2-2) och sedan hemma mot WBA (0-0).
Det är två poäng som är i ärlighetens namn borde ha varit ett par fler, med tanke på hur man faktiskt har spelat. Eller i alla fall till chanserna man skapat
Jag gillar skarpt nya tränaren Martinez och hur han ser på saker och ting, och detta Everton tror jag bara kommer att bli bättre och bättre. Och i synnerhet mer och mer sevärt.
Viktigt dock att man får behålla både Baines och Fellaini.

Jag har tänkt på det här hela veckan. Att det passar så oerhört bra att möta Cardiff efter att de tvålat till Manchester City. Sjunker de tillbaka till den nivå de höll i premiären borta mot West Ham så kan det här bli en mörk eftermiddag för hemmasupportrarna.
Everton vinner när som helst. Förhoppningsvis här och nu.

holms - 30 Augusti, 2013, 14:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Göken - 2013-08-31 08:18:37

Duktigt avslag tycker jag eller en mycket liten peng. Cardiff är starka på Carfiff City Stadium och vem som kommer på besök spelar ingen roll. Man kan ju också vända på ditt resonemang. Segern mot City måste ge ett enormt självförtroende och ge tändvätska till hela truppen, staben och fansen. Känns som att du inte har mycket annat än din magkänsla att gå på i din motivation till det här spelet. Hoppas jag får fel ;)

H3ttsarn - 2013-08-30 18:46:02

Borde haft fler poäng, de skapade ju ingenting och var helt sämst mot WBA?