Speltips

Speltips Man City - Hull City Tigers

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-31 13:45 Spela här

Speltips Man City - Hull City Tigers
Land: England Liga: PL
Odds: 1.80 Speltips: City ö2,5 mål
2013-08-31 13:45 Man City - Hull City Tigers City ö2,5 mål 1.80 Polsater

Spelar att Manchester City gör över 2,5 mål hemma mot Hull. 1.80 hos bet365 känns bra.

City saknar Kompany och Richards medan Jovetic är ett frågetecken.

I Hull är strikern Yannick Sagbo avstängd efter rött kort senast.

Tror vi kommer få se ett mycket revanschsuget City här. Laget lär vara rejält sugna på att visa att matchen mot Cardiff var en engångsföreteelse. Här behöver laget studsa tillbaka direkt. Vad passar då bättre än en nykomling på hemmaplan?

Hull imponerade senast genom att besegra Norwich. En perfekt seger för ett lag vars ambitioner enbart är att hänga kvar. Därmed kan man gå in med en mer avslappnad inställning till den här matchen. Tror ju knappast det kommer hjälpa i alla fall. Lär väl spela precis som mot Chelsea, nio man bakom bollen i en kompakt spelarbuss. I den matchen var det ett under att man inte hade släppt in tre mål redan i första halvlek. Chelsea slog sedan av på takten i vad som kändes som ett gentlemens agreement.

Citys bredd i offensiven gör att man kommer kunna hota på många sätt och dra isär Hulls lag. Dzekos tyngd, Silvas instick och genombrott, Yaya Toures power, Agüeros målfarlighet - det kommer bli svårt för Hull att stå emot. Oavsett vilken elva som får förtroendet så finns det gott om power offensivt. Och på bänken väntar ytterligare ett gäng sugna världsklasslirare på att få hoppa in och visa att just dem ska spela i nästa match.

City har kunnat träna på bra i veckan och fokusera på att ta sin revansch innan landslagsuppehållet. Tror de kommer köra över Hull rätt rejält här. Det är inte i dessa matcher Hull ska plocka sina poäng för att överleva i år. Med tanke på hur darrigt Citys försvar är utan Kompany och hur man försvarade fasta situationer senast är det inte otänkbart att Hull lyckas peta in en boll här. Gör man det är City tvingade att göra tre för att döda matchen.

Oavsett vilka som får första målet tror eller hur matchen utvecklar sig tror jag på en ensidig historia och tydlig klasskillnad. Det är dags för City att bygga upp den hemmaborgen laget hade för två år sedan när de vann ligan. Då vann man alltid stort hemma och öste in mål. Nu är det dags för Pellegrini att bygga upp något liknande.

En hel veckas matchledighet och fokusering på en hemmamatch mot en nykomling efter en förlust - det här luktar överkörning i mina ögon.

1.80 spelas lite över medel.

@nokkan21 på Twitter.

Polsater - 30 Augusti, 2013, 16:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!