Speltips

Speltips West Ham-Stoke

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-31 16:00 Spela här

Speltips West Ham-Stoke
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.80 Speltips: U 2.5
2013-08-31 16:00 West Ham-Stoke U 2.5 1.80 RalleArvid

Ja, det är alldeles riktigt, det är den tiden på veckan igen då det är dags att bege sig till Upton Park. Mitt i allt mitt flyttbestyr (jag flyttar bara till en annan bostad här i krokarna, lite närmare West Ham) så tar West Ham emot Stoke. Jag såg båda dessa mötena i ligan på plats förra året. Två drabbningar som blev exakt lika trevliga, målchansrika och händelserika som man förväntade sig på förhand.

Stoke har bytt tränare men om möjligt till en ÄNNU tråkigare och framförallt en betydligt sämre. Nu stoltserar man inte bara med ett destruktivt fotbollslag på planen (inget fel i det om det utövas i samband med pragmatism) utan även med världens genom tiderna mest överskattade tränare vid sidan om plan.

West Ham har inlett tämligen positivt och med trevlig offensiva värvningar och initiativ men bortamatchen senast mot Newcastle vittnade om hur Big Sam ser på fotboll när han nöjer sig med en poäng. West Ham är som vanligt starka på hemmaplan men Stoke är skickliga och svåra att få hål på oavsett vilken arena de åker till och oavsett vilket lag som står på andra sidan.

0-1 och 1-1 förra sässen i ligan alltså och trots att Stoke klättrat över 2.5-linan i sina två senaste hittar vi dessförinnan ett knippe med matcher (7 raka) som slutade med under 3 baljor). West Ham var framförallt ganska produktiva på försäsongen men dessa matcher (jag såg samtliga) skiljde sig ganska mycket i karaktär jämfört med den matchbild jag tror vi kommer få se imorgon. En kassaskåpssäker 2-0 seger i premiären mot Cardiff (en match jag rekade 1:a på) följdes upp i ligan av en bedrövligt tråkig 0-0 borta mot Newcastle innan man avfärdade Cheltenham i ligacupen.

Jag tror på en tät tillställning där båda lagen kommer prioritera defensiven och försöka få hål på den andra parten via inlägg eller fasta situationer. Dessa kommer även föra med sig at båda lagen kommer vara väldigt noga med och prioritera just inlägg och fasta i defensiven.

Jag tror vi har goda chanser att få bevittna en riktigt jävla tråkig match även denna gång lagen emellan och jag tror inte vi kommer få se speciellt många mål.

1.80x för under 2.5 är taget hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid


EDITERAD 2013-08-30 19.45:37

RalleArvid - 30 Augusti, 2013, 19:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2013-08-31 09:37:54

Jag slentrianmässigt sågar inte Hughes och jag har fullständigt fog för vad jag säger (visserligen möjligtvis lite krryddat i formuleringar och liknande som en följd av mitt genuina agg mot honom på ett personligt plan och mot hans karaktär - som kanske ej bör vägas in i resultat och hans -sällsynta- framgångar givetvis, men alla är vi ju subjektiva till en eller annan grad i allt vi skriver. Hughes har varit ett totalt haveri i både Manchester City och QPR och det enda som varit märkligare än att han lyckats erhålla jobben är hur länge han lyckats behålla dem. Måste iväg här nu, ska förhoppningsvis se en 1-0match och en Mark Hughes som gnäller på någon domare och vägrar tacka efter matchen, det vore mysigt.

Stort tack för dina åsikter och tankar om reken dock, alltid trevligt med feedback och framförallt när feedbacken är längre än reken själv.

mr_england - 2013-08-31 02:43:08

Tyvärr får du och många andra som slentrianmässigt sågar mark Hughes som manager läsa på lite bättre. Lättja är ingen positiv egenskap.

Att Huges fick sparken av QPR är inte mycket att säga om. Det har nästan alla fått där då de bytt ägare mm. Det räcker bara att se dokumentären om QPR för att förstå hur galet det var där under den tiden. City var ingen succe men det var också i ett galet läge med nya ägare med enorma krav direkt. Två klubbar han tog över då läget var mycket turbulent.

I övrigt tog Hughes Fulham till en åttondeplats 2010/11. Det med massor av skadeproblem. Inte så illa... Under sin första säsong som Blackburn-manager räddade han dem kvar i PL vilket var målet. Under de tre efterföljande säsongerna slutade Blackburn sexa, tia och sjua i Premier League. Blackburn nådde dessutom sin första FA-cupsemifinal på 40 år under Hughes och han tog dem till Europa League (Uefacupen).

Han första manageruppdrag var för Wales. Kanske inte någon succe men han var iaf med och slog Italien. Hughes tog Wales till playoff-spel mot Ryssland inför EM 2004. Inte så illa för ett land som Wales...

Att du dessutom påstår att han är tråkigare än Pulis är bara ett bevis på att du bara sett highlightsen från Stokes matcher och inte hela matcherna den här säsongen. Stoke har försökt spela fotboll i de två inledande matcherna och håller mycket mer i bollen än tidigare. En stor skillnad. Det med samma spelare som tidigare.

Stoke hade många bra chanser mot Liverpool borta och gick över 2.5 mål i senaste PL-matchen. Är därför inte säker på det här, på samma sätt som många rutinmässigt rekade under i senaste Stoke-matchen utan att se till den spelmässiga förändring som laget gjort.

Lycka till!