Speltips

Speltips Blackpool - Watford

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-31 16:00 Spela här

Speltips Blackpool - Watford
Land: England Liga: Championship
Odds: 1.80 Speltips: Ö 2.5 mål
2013-08-31 16:00 Blackpool - Watford Ö 2.5 mål 1.80 master

Split vann med 1-0 och därmed satt +1.5 spelet som jag lirade på Dragovoljac. Grattis till er som hängde med! Men måste nämna en rolig grej, tvåan fanns till 29 gånger när det stod 0-0 och återstod dryga 15 minuter kvar av matchen. Någon minut senare gör Split 1-0 och slutresultatet skrivs till just dem siffrorna. Ja, välkommen till Balkan. Många uppgjorda matcher, ja, jag tror att bolagen visste något som vi inte visste! Men det förstörde inte spelet, nä. För det satt som sagt. Och nu kör vi vidare.

Två spel har man i Hercules-Castilla som spelas imorgon, spelen spelades redan för ett par dagar sedan! Men det har gått bra så det får bli ytterligare ett huvudspel denna lördag.

Det gäller Championship och matchen mellan Blackpool och Watford där jag tror på en målrik tillställning. Jag håller faktiskt Watford som favorit till att ta sig upp till Premier League och dom har inte fått en dålig start. Två vinster och två oavgjorda. Dom oavgjorda har faktiskt kommit i dem två senaste matcherna. Borta mot Reading i en svängig match där slutresultatet skrevs till 3-3 och hemma mot Nottingham där man endast fick 1-1 trots att man hade flera bra lägen och borde ha vunnit. Annars blev det seger i premiären mot Birmingham med knappa 0-1 för att sedan i den andra omgången köra över Bournemouth med hela 6-1. Offensiven är som ni ser sylvass. Precis som föregående säsong, om inte ännu vassare. Deeney, Iriney, Fabbrini, Forestieri. Ja, det är inte några dåliga spelare utan väldigt bra spelare som håller hög nivå! Defensiven är dock inte i närheten av offensiven - oftast märker man det i lagets bortamatcher där man inte riktigt för spelet som på hemmaplan, vilket leder till att defensiven testas lite mer(se Reading-Watford 3-3 t.ex).

Blackpool har faktiskt inlett säsongen ännu bättre med tre vinster och en oavgjord. Sex mål framåt och två bakåt. Än så länge, en stark defensiv. Men till denna match saknas MacKenzie. Ett avbräck i backlinjen. Bra spelare där uppe. Har många alternativ, så man har inte direkta problem med offensiven.

Nä, här tror jag självklart på en målrik tillställning. Oddset på Ö 2.5 lockar, 1.80 är inte så pjåkigt. Fint odds, helt klart. Sett till chanserna för att denna match ska sluta med minst tre mål. Trodde att överspelet skulle ligga på 1.60-1.70 så detta tar vi alltså!!

Rygga som vanligt på egen risk boys!

Spreadsheet.se/Bosanceros
Twitter @EdinMadrid

/Master

master - 31 Augusti, 2013, 01:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
master - 2013-08-31 01:58:08

Ja, matchen kunde egentligen slutat hur som helst(Watford-Nottingham), men tyckte att Watford ändå var en aning bättre. Men det är bara vad jag tycker. Yes, dom saknas, men Blackpool har en fin anfallsuppsättning även om flera ännu inte kommit igång på riktigt. Grant, Fuller, Deulofenseo(stavning), Davies.

Jobba överspel! =)

Aston - 2013-08-31 01:49:25

Tycker att 1-1 senast var minst sagt rättvist. Nottingham hade ju två bollar i stolpen (Watford hade även de en) och skapade även de många fina lägen...
Blackpool saknar två offensiva krafter i Thomas Ince och Matt Phillips men visst kan detta spel sitta, båda gängen har fina anfallare och Troy Deeney vill säkert visa sig bättre än sist (var inte alls bra då).