Speltips

Speltips Olimpik Sarajevo - FK Sarajevo

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-31 16:30 Spela här

Speltips Olimpik Sarajevo - FK Sarajevo
Land: Bosnien Liga: Premier League
Odds: 2.30 Speltips: Över 2.5 mål
2013-08-31 16:30 Olimpik Sarajevo - FK Sarajevo Över 2.5 mål 2.30 master

Var inte tänkt att jag skulle ha ytterligare ett huvudspel, men det får det bli när jag nu såg ett överodds i matchen mellan Olimpik Sarajevo och Sarajevo.

Olimpik har startat säsongen på ett utmärkt sätt. 2-3-0. Ännu ingen förlust. 10 mål framåt - vass offensiv! Fem mål insläppta på lika många matcher - har släppt in mål i samtliga matcher förutom i premiären hemma mot Leotar. Segrarna har kommit hemma mot nyss nämnda Leotar och Mladost Velika Obarska - två lag som förväntas kämpa hårt för överlevnad i den högsta divisionen. Annars tre oavgjorda. När det väl kom lite svårare motstånd och gästade så blev det poängtapp hemma. 1-1 hemma mot Borac Banja Luka.

Sarajevo har inte imponerat. Utslagna i Europa. Trots 3-1-1 statistik har man inte gjort bra ifrån sig tycker jag. Förlust hemma mot Siroki Brijeg. Vinsterna har kommit hemma mot Zrinjski och Celik och så en bortaseger mot svaga Leotar. Och så kryss borta mot mediokra Slavija.

Men man kommer till den här matchen trots allt med två raka segrar. Självförtroendet är på topp - såklart! Asmir Suljic, en ung talang som står bakom det mesta i offensiv väg kommer göra sin sista match för klubben då han har skrivit på för klubben Ujpest. Självklart vill han avsluta snyggt - kanske med ett mål eller en assist. Något av det lär det nog bli. För så bra är han för den här ligan. Annars. Mittfältaren Dzakmic och anfallaren Todorovic saknas. Men tillgängliga för spel igen är mittfältarna Cimirot och Radovac.

Men... ännu har jag inte kommit till det bästa. Här i dagarna har Sarajevo gjort klart med två riktigt bra nyförvärv. Bilbija och Jevtic! Båda är två väldigt bra, offensiva spelare. Bilbija har imponerat för både Bosniens U-20 lag och i Borac Banja Luka där han varit utlånad i två år. Jevtic är en duktig lirare som har förflutet i 1860 Munchen och Duisburg!

Alltså som sagt två väldigt bra nyförvärv som kommer att förbättra Sarajevos offensiv avsevärt! Jag har även glömt nämna den glödheta Komazec som har gjort tre mål på senaste två matcher. Två i den senaste matchen hemma mot Celik varav ett var ett riktigt klassmål!

Ö 2.5 mål finns alltså till 2.30? Jag tycker att bolagen är helt ute och cyklar! Detta är helt klart värt en peng! Galet högt odds!!!!

Rygga som vanligt på egen risk!

Spreadsheet.se/Bosanceros
Twitter @EdinMadrid

/Master

EDITERAD 2013-08-31 02.26:14

master - 31 Augusti, 2013, 02:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!