Speltips

Speltips Arsenal-Tottenham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-01 17:00 Spela här

Speltips Arsenal-Tottenham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.1 Speltips: Asian ö3mål
2013-09-01 17:00 Arsenal-Tottenham Asian ö3mål 2.1 Polsater

Spelar över 3 mål (asian) mellan Arsenal och Tottenham. Betalar 2.1 på bet365 och är värt lite över medel. Spelet innebär void om det blir tre mål, vinst vid fyra eller fler.

Arsenal saknar: Oxlade-Chamberlain, Vermaelen, Arteta, Podolski, Diaby. F
Tottenham saknar Bale, Ekotto, och Aaron Lennon.

I skrivande stund känns det svårt att spekulera i startelvor med tanke på nyförvärv i Spurs och skadeelände i Arsenal. Skulle väl kunna tänka mig att det blir:

Schezney,
Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs
Ramsey, Wilshere
Rosicky
Walcott, Giroud, Cazorla


Tottenhams lag känns svårt att sia om, men senast startade man så här:

Soldado
Chadli Dembele Paulinho Townsend
Capoue
Rose Vertonghen Dawson Walker
Lloris

Något liknande borde det bli även här. Kanske tar Sandro en mittfältsposition? Den som lever får se. Spelet känns inte så beroende av startelvor här, den här matchen har en mycket speciell karaktär som brukar kunna locka fram mängder av mål alldeles oavsett.

2009 spelade Arsenal och Tottenham 0–0. Därefter har det sett ut på följande sätt:

03.03.13 PRE Tottenham Arsenal 2 : 1
17.11.12 PRE Arsenal Tottenham 5 : 2
26.02.12 PRE Arsenal Tottenham 5 : 2
02.10.11 PRE Tottenham Arsenal 2 : 1
20.04.11 PRE Tottenham Arsenal 3 : 3
20.11.10 PRE Arsenal Tottenham 2 : 3
14.04.10 PRE Tottenham Arsenal 2 : 1
31.10.09 PRE Arsenal Tottenham 3 : 0

ÅTTA raka matcher med minst tre mål och fyra av dem har innehållit fler än tre. Möten mellan dessa båda har innehållit 124 mål i Premier League - mer än något annat möte.

Tottenham har inlett ligan med två raka 1-0-segrar efter straffmål av Soldado, ett av många nyförvärv.
Arsenal har inlett ligan med 1–3-förlust mot Aston Villa och 3–1-seger borta mot Fulham.

Om vi börjar med Arsenal så är det lätt att konstatera att försvaret stundtals ställts inför väldigt svåra situationer i matcherna. Inte så konstigt när man spelar i princip utan en defensiv mittfältare. Med Arteta på skadelistan finns det helt enkelt inte någon som kan axla den rollen. Ramsey och Wilshere gör det bra offensivt, men är inga murbräckor som skapar en solid defensiv. Vi kan dessutom dra oss till minnes hur Arsenal ställde upp på bortaplan mot Tottenham i våras. Backlinjen tryckte upp rejält, vilket innebar att Spurs, när pressen på bollhållaren uteblev, hade ett hav av yta att spela in bollen på. Detta utnyttjades av Lennon och Bale som fick sitta varsitt pinsamt enkelt mål. Med tanke på att Arsenal nu spelar på hemmaplan är en hög backlinje att vänta igen. Kan bli mumma för Spurs som i fjol gjorde näst flest kontringsmål i hela ligan. Även utan Bale är man vassa på att kontra.

Arsenal höll nollan i blott fem av nitton matcher i ligan i fjol. Tottenham gör MINST ett mål här. Även om frånvaron av lennon och Bale innebär minskad speed dräller det av kvalitet i det här spursgänget. Med tanke på att Arsenal släppte till målchanser hemma mot ett uselt Fenerbache skulle jag inte förvåna mig om det ringer mer än en gång bakom Wernbloomkopian i målet.

Arsenal blir ju sällan nollade på hemmaplan. Exempelvis har det blivit mål framåt i 9 av de senaste 10 i ligan. Kvalitén i laget finns där framme och det är bra form på bland annat Giroud och Cazorla.

Ser fram emot en riktigt bra och välspelad match mellan två lag som har bra med offensiv kvalitet att såra varandra. Förhoppningsvis väljer AVB att bjuda upp till spel också.

Den lite fegare väljer ö2,5 mål, jag tror dock på fler mål än så. Pengarna tillbaka på tre känns ändå som en fin gardering. Lite över medel som sagt.

Kommer även spela en kaffepeng på ö2,5 i första halvlek dubblat med ö4,5 spurshörnor. 10.36.

Polsater - 31 Augusti, 2013, 15:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!