Vasalunds IF v IK Sirius FK (-1,5) @1,90 bet365

Jajjemen, då var det återigen dags för att spela på Sirius. Förra veckan fick vi avstå då det var en del avbräck i truppen. Nu har man dock full trupp igen.

Jag vet inte hur mycket jag ska behöva skriva om Sirius igen. Finns massvis med information i tidigare blogginlägg. Men vi kan ta upp lite grann.

Vasalund har 5 förluster och 1 vinst på sina 6 senaste matcher. En klubb som brukar tillhöra toppen i serien ligger nu oroväckande långt ner i tabellen. Just nu har man bara 4p ner till nedflyttning. Då är det såklart inte bättre att norrettans mest överlägsna lag kommer på besök.

25p före Vasalund hittar vi just Sirius som stormar mot Superettan. Nu när Dalkurd förlorade mot Frej kan Sirius utöka sin ledning med hela 14p. Jag har väl sagt det för bra länge sen att Sirius redan är klara för Superettan. Kan väl nästa påstå det nu också. Till denna match får man tillbaka sin bästa spelare i Johan Arneng som stod över matchen förra veckan.

Sirius har alltså på 17 matcher gjort hela 50 mål och släppt in 8. Man har en sjukt bra defensiv med Bylund längst bak. Har sett Sirius en del nu på slutet. Det känns lamt ibland, visst, men man vinner sina matcher enkelt oavsett. Ta bara 2-0 hemma mot Luleå. Mängder med missade chanser. Vore dock bra om vi får se Ogbu bli mer effektiv. Har missat på tok för mycket chanser. Glädjer mi dock åt Gustafsson som verkligen har hittat form. Stekhet på huvudet senast mot Luleå.

Sirius kommer garanterat hitta kassen minst 2-3 gånger imorgon. Chansen att hålla nollan är stor så jag ger detta spel goda chanser. Vi spelar 3/5 units på IK Sirius FK (-1,5) till 1,90 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip