En match som jag har väldigt svårt att se sluta i raka set är den mellan Andreas Seppi och Denis Istomin. Spelarna har mötts tre gånger i Grandslams och varje match har slutat med fem set där det sammalagt spelats sju tiebreak.

Båda spelarna har en benägenhet att tappa servefokus under matcher. Istomin kan serva otroligt bra i ena setet för att i nästa tappa förstaservsprocenten under 40.

Istomin ska nog vara favorit i den här matchen. Seppis form är, trots att han är i tredjerundan, ett litet frågetecken. Inför US-Open förlorade han mot en formsvag Nishikori, Wawrinka och Steve Johnson. Dessutom har italienaren blivit testad av både Devvarman och Malisse.

Andreas Seppi har spelat 19 GS-matcher sedan 2012 där 13 slutat med fyra set eller fler och då förstår ni också att han mött en del sopor inledningsvis som fått stryk i raka set. I Denis Istomins fall hela 11 av 15 GS-matcher slutat med fyra set eller mer sedan 2012 och även här är statistiken lite skev med tanke på att han tvingats möta Nadal i Franska Öppna.

Det här kommer att vara en perfekt match att trada. Min övertygelse är att båda spelarna vid något tillfälle kommer att kunna köpas för över 3,00.

Om det blir över tre set i matchen känns överspelet säkert.

This is the stats tab
This is the post tip