Speltips

Speltips Kohlschreiber - Nadal

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-09-03 01:00 Spela här

Speltips Kohlschreiber - Nadal
Land: USA Liga: US-Open
Odds: 1,73 Speltips: Kohli +8,5
2013-09-03 01:00 Kohlschreiber - Nadal Kohli +8,5 1,73 Poldan

Nu är jag väldigt sent ute, men i natt var oddsen väldigt skeva på Kohlschreiber mot Nadal. Att tysken skulle ta ett set fanns till 3,40 och över 28,5 games fanns till dubbla degen. Men det finns fortfarande lite värde kvar.

Kohlschreiber +8,5 till 1,73 är väldigt fint och det finns ett tag till hos Ladbrokes . Nadal har 10-1 i matcher men i varje match på snabba underlag, sex stycken, har tysken plockat minst ett set. Han har faktiskt klarat en motsvarande lina alla hardcourt-matcher mot Nadal.

Det kommer naturligtvis bli en annan match idag än den emot John Isner och även om amerikanen svettades som en gris och tog in läkarna ett par gånger så vill jag ge Kohlschreiber credd för segern. Han servade väldigt bra, slog få unforced och följde sin matchplan till punkt och pricka.

Tysken gör nästan alltid tappra insatsen mot ”big four”

1-1 i matcher mot Murray

Plockat minst ett set i 3 av 4 matcher mot Djokovic

Plockat minst ett set i 6 av 6 matcher på snabba underlag mot Nadal

Det är egentligen bara Federer som varit för svår för tysken, men mycket av det beror på att majoriteten av matcherna spelats på gräs och där han Federer varit så sjukt överlägsen genom åren.

Rafael Nadal har verkligen övertygat senaste månaderna men Ivan Dodig klarade att täcka sin handikapp-lina i tredje omgången och jag tror att Kohlschreiber gör detsamma.

Poldan - 02 September, 2013, 13:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!