Speltips IK Sturehov v Vretstorp

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-09-03 18:00
Land: Sverige
Liga: Div 4 Örebro
Odds: 1,96
Speltips: X2
Spela på Speltips IK Sturehov v Vretstorp
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på X2
Det drar ihop sig i Örebrofyran och avslutningen kan bli något i hästväg.
Det skiljer endast fem poäng mellan trean i serien, Latorp, och Nora på en kvalplats ner till hemska division fem. Emellan där Yxhult, Assyriska, Laxå, Vretstorp, IFK Örebro och Öfvre Adolfsberg.
Ordet getingbo har väl sällan passat bättre. Och med andra ord, samtliga lag i serien (bortsett från superjumbon ÖSK Ungdom och suveränen Bosna) kliver ut på gräsmattorna framöver med kniven mot strupen.

Full motivation överallt, alltså. Och då kan jag tycka att vi har ett litet överodds på rejäla Vretstorp.
Ett Vretstorp som senast gjorde 9-1(!) på ÖSK Ungdom. Vilket så klart kan tyckas vara bra. Men det berodde väl mest på att ÖSK vara så förbannat jävla uselt och inte värt att lägga någon överdriven vikt över.
Däremot gjorde man veckan innan en väldigt bra insats när man borta mot Bosna (serieledarna) visserligen till slut föll med 3-0, men där siffrorna kunde ha varit annorlunda om det istället varit Vretstorp som tagit ledningen. Chanser fanns i den första halvleken. Istället 0-0 efter spelade 45 - sedan var det det Bosna som smällde in det förlösande 1-0 målet, vilket avgjorde matchen.
Hur som helst en bra insats överlag. Och något att ta med sig. Vilket alltså ledde till 9-1 veckan efter - även om det det var mot just ÖSK Ungdom. 9-1 är ju 9-1.

Apropå att göra bästa matchen för säsongen så kan vi knappast påstå att det gäller tvåan Sturehov. Som faktiskt istället stod för säsongens plattmatch nummer ett när man föll hemma mot Öfvre Adolfsberg.
Där stod det 0-3 på tavlan efter 45 spelade och ridån var neddragen.

Två lag som kommer från två helt olika insatser I en serie där alla lag kan slå alla. I alla fall om vi pratar om lagen som är inblandade i det där mittenskiktet.
Kan svära på att vi kommer att ha en oerhört jämn tillställning att vänta, och då måste jag tycka att nästan dubbla degen på dubbelchansen, ja det måste testas med en näve ströpolletter. Det Nordicbet kan tänkas tillåta.
Spela på IK Sturehov v Vretstorp hos Nordicbet
holms - 3 September 2013 - 08:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
BettingNBA - 2013-09-03 13:42

Jag ska göra allt för att ditt spel inte ska sitta! #forzahovet

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: