Speltips

Speltips Gasquet - Ferrer

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-09-04 20:00 Spela här

Speltips Gasquet - Ferrer
Land: USA Liga: US-Open
Odds: 1,83 Speltips: Över 38,5
2013-09-04 20:00 Gasquet - Ferrer Över 38,5 1,83 Poldan

Som sagt, har jag lovat att leverara ett spel varje dag så står jag för det. Idag tror jag att Richard Gasquet, för en gångs skull, hotar David Ferrer.

Spanjoren har haft en, på pappret, bekväm resa till kvartsfinalen men i verkligheten har han haft problem mot samtliga motståndare.

I första omgången blev han testad av junioren Kyrgios som plockade fem games i första set och slog till bollen som en dåre. Ferrer tvingades jobba hårt för att hålla australiensaren borta. Därefter tappade han set mot Bautista-Agut och Kukushkin – ej godkänt av en spelare med Ferrers kaliber.

Men som sagt, han har inte varit riktigt bra i år och särskilt inte senaste månaderna. Han har visserligen tagit sig långt i många turneringar men spelet är inte i närheten av vad han presterade förra året.

Gasquet har svårt för Ferrer, det ska man inte sticka under stolen med. Spanjoren har 8-1 i matcher varav samtliga segrar kommit i raka set.

Jag ser det emellertid som otroligt att Ferrer, som efter Wimbledon tappat set mot Tisparevic, Kukushkin, Bautista-Agut och Harrison samtidigt som han förlorat mot Tursunov – helt plötsligt ska slå Richard Gasquet i en kvartsfinal i raka set. Låter bara för osannolikt.

Jag står och väljer mellan hcp på Gasquet eller överspelet och lotten föll över 38,5 games till 1,83 hos bet365 .

Poldan - 04 September, 2013, 15:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!