Speltips Baltimore Ravens @ Denver Broncos

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2013-09-06 02:30
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1.80
Tips: DEN Ö27.5
NFL sätter igång inatt gubbar och det är dags för mig att dra mitt strå till stacken. Första matchen betyder att det kan vara ovisst, därför har jag inte så höga insatser inatt, men 3 spel kommer jag att lägga innan matchen. Alla tre är faktiskt funna på William Hill.

Denver Broncos över 27.5 poäng 1.80 2/5 units.
Denver Broncos lett av Peyton Manning ställer upp med en av de absolut starkaste offensiven i lagen, och förra året snittade man 397.9 offensiva yards per match vilket var fjärde bäst i ligan. När det kommer till poäng per match så snittade man 30.1 vilket New England Patriots (34. var det enda laget i ligan som gjorde fler. Hemmaplan är alltid en fördel i NFL och offensiven som var så otroligt stark förra året kommer vara ännu mer förstärkt när man snappat åt sig Wes Welker som var New England Patriots bästa WR förra året. Demaryius Thomas, Eric Decker och Wes Welker är en av de absolut bästa reciverskåren i NFL och med Peyton Manning bakom rodret har jag svårt att se hur de inte ska kunna få upp 28 poäng på tavlan mot Ravens sisådär passningsförsvar. Ravens försvar har drabbats av två otroligt stora tapp under offseason. Ray Lewis har gått i pension och Ed Reed har lämnat för Houston Texans. Alla som är insatta i Amerikansk fotboll förstår vilka otroliga ledare dessa två herrar var, för att inte nämna vilka fantastiska amerikanska fotbollsspelare dessa killar är/var. Kommer Broncos ut aggresivt tror jag att försvaret kommer få stora problem med att hänga med och då kan det verkligen rinna iväg. Dessa lag möttes faktiskt i slutspelet förra året och då vann Ravens i övertid med 38-35 och fyra veckor innan de mötet vann Broncos 34-17 på bortaplan!

Både tror och hoppas på en poängrikmatch där jag har svårt att se Broncos inte gå vinnande ur detta.

Lycka till och kommentera/rygga gärna. Finns även på twitter där jag lägger upp ALLA mina lir. BetPara heter min spelsida där jag endast fokuserar på betting med NFL i huvudfokus, men även NBA, NHL och Tennis!
Spela på Baltimore Ravens @ Denver Broncos hos William Hill
Spela nu
ATLaggeah - 5 September 2013 - 18:14
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: