Speltips Baltimore Ravens @ Denver Broncos

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2013-09-06 02:30
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1.91
Tips: U5.0SACKS
NFL sätter igång inatt gubbar och det är dags för mig att dra mitt strå till stacken. Första matchen betyder att det kan vara ovisst, därför har jag inte så höga insatser inatt, men 3 spel kommer jag att lägga innan matchen. Alla tre är faktiskt funna på William Hill.

Under 5.0 sacks i matchen 1.91 - 3/5 units.
Denna match spelas mellan två lag som kommer få det svårt att producera sacks inatt. Ravens kommer ha problem med Broncos starka offensiva linje, samtidigt som Peyton Manning är en mästare på att göra sig av med bollen innan sacken kommer. Broncos offensiva linje släppte endast till 21 sacks på hela förra regular season, vilket ger ett snitt på sjuka 1.31. Ravens var inte heller så produktiva förra säsongen när det gäller sacks utan mäktade bara med 37 sacks på hela säsongen, snittet på detta blir 2.31. Nu har man gått ut och plockat in Elvis Dumervil via free agency, men mot Broncos starka offensiva linje har jag svårt att se att denne man ska ha så stor påverkan som vissa vill få det till. Om matchen också utspelar sig som jag tror så kommer Broncos vara i ledningen under större delen av matchen och därför springa mycket med bollen. Och som alla vet så kan man inte bli sackad på ett springspel

Broncos i sin tur saknar väldigt produktiva Von Miller som stod för sjuka 18.5 sacks förra året är nu avstängd de sex första matcherna av säsongen på grund av att ha nyttjat otillåtna medel. Detta kommer drabba Broncos väldigt hårt och det blir inte direkt heller bättre av att hans vapendragare förra säsongen Elvis Dumervil (11 sacks förra året) har skrivit på för Ravens efter en totalmiss i Broncos front-office. 52 sacks mäktade man med i Broncos förra året och nu är det alltså 29.5 av dom som försvinner, mer än hälften! Kvar har vi då ett snitt på 1.84 Ravens offensiva linje släppte till 38 sacks förra året, vilket är ganska avarage med snittet 2.38 sacks per match. Ravens har också ett starkt springspel med framförallt Ray Rice, vilket leder till något färre passningsförsök i matchen som kan ha vital effekt för spelet. Men om dom ligger under större delen av matchen som jag tror så kommer dom behöva att kasta mer, Broncos d-line känns som ett mindre hot än Ravens d-line inatt, så det tror jag vi tjänar lite på.

Linan på Pinnacelsports ligger på 4.0 sacks, Bet365 4.5 men på William Hill får vi alltså linan 5.0 och oddset 1.91 vilket synas. Enligt mina beräkningar bör det totalt bli tre till fyra sacks i matchen, och om det mot förmodan skulle bli fem sacks så får vi pengarna tillbaka!

Lycka till vid rygg och kommentera gärna med åsikter, finns även på Twitter @BetPara
Spela på Baltimore Ravens @ Denver Broncos hos William Hill
Spela nu
ATLaggeah - 5 September 2013 - 18:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: