Speltips

Speltips England-Moldavien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-06 21:00 Spela här

Speltips England-Moldavien
Land: Europa Liga: VM Kval
Odds: 1.83/5.00 Speltips: R. Lambert
2013-09-06 21:00 England-Moldavien R. Lambert 1.83/5.00 RalleArvid

Allt gott har sitt slut, eller gott och gott, en del av er har kanske inte ansett min ständiga och oerhört frekventa närvaro här på Rekat som god men jag hoppas och tror att jag åtminstone bidragit med några kronor till era tjocka plånböcker genom åren.

Så för denna, min sista rek här på rekat, vad passar då bättre än att grabba en fin farväl-kram och ta ett midje-tag kring mitt kära Engelska landslag som jag har en nästintill 100%ig historia kring att reka under min tid här?

VM-kval är det dags för igen och jag tycker att jag hittat ett riktigt bra spel vad gäller matchen här på Wembley.

England har mött Moldavien tre gånger och har givetvis tre segrar på dessa och målskillnaden lyder sammanlagt 12-0 till lejonen. England har stora chanser att avancera till VM nu tack vare Montenegros kollaps senast och man går upp i pole position vid seger under fredagen. Moldavien har halvskrällt två gånger hittils i gruppen men båda gångerna har varit på hemmaplan, på bortaplan har man fått stryk mot både Ukraina och Polen.

England har stora skadebekymmer men det ska absolut inte spela någon roll när man har hemmaplan samt möter ett riktigt risigt motstånd. Faktum är att i en sån här match under dessa omständigheter kan de spelare som är på gränsen till startelvan faktiskt höja laget mer än vad rutinerade spelare som är säkra på sin startplats/plats på ett eventuellt plan till Brasilien hade gjort.

En av dessa spelare som njuter av precis vartenda ögonblick han bara får träna med landslaget är Rickie Lambert. Daniel Sturridge har visat fantastiskt god form och gjort mål på löpande band för Liverpool, men nu är han en av alla de spelare som saknas. Saknas gör även anfallskollegan Wayne Rooney som fått en karate-spark i huvudet av Phil Jones. Detta bäddar för att mannen som efter bara några hundradelar och en enda bolltouch i sin landslagskarriär hade gjort mål för England. Lambert kunde gjort fler mål i sin debut på Wembley senast men jag har en stor känsla av att han sparade åtminstone ett av dessa tills denna tävlingsmatch nu när han av allt att döma får chansen från start.

Rickie Lambert har gjort mål i precis samtliga lag och divisioner han spelat i, de flesta har tvivlat på honom inför varje nytt steg i karriären han tagit och extra mycket så när han gick upp till Premier League och landslags-nivå, and guess what, han bevisade omgående samtliga belackare fel även där.

Mer i detalj kring denna match - chanser kommer skapas i mängder från hemmalaget och Moldavien kommer backa hem vilket betyder posessionspel och mycket boll på offensiv planhalva för England. I en sådan match passar Ricky Lambert utmärkt med sin kliniska avslutsförmpåga och sin smarta förmåga att förpassa sig till minsta lilla lediga yta i ett kompakt och fullpackat strafformråde. Faktum är att en spelartyp som den som Lambert har faktiskt är bättre lämpad i en match av detta snitt än vad en Wayne Rooney/Wheo Walcott/Daniel Sturridge-typ är) även om dessa i många andra hänseenden givetvis är bättre fotbollssspelare)

Alla förutsättningar och oddssättningar på helyllekillen från Norr gör att Rickie Lambert inte bara ska ha Roy Hodgsons förtroenden, han ska även ha mitt och alla ryggares 100%iga förtroende att leverera i sin första tävlingslandskamp för England.

1.83x hos bet365 .com för att Rickie Lambert gör mål at anytime är taget!
Testas kan även första målskytt för denna fina kille göras. Detta främst för att Moldavien säkert kommer lyckas hålla sig kompakta och tämligen effektiva i presspelet inledningsvis och då bara bjuda på chanser i den box där Lambert dominerar. Ju längre match går dock tror jag de kommer haverera och släppa till chanser och anfall överallt ifrån. Hursomhelst, jag tycker även vi gör rätt i att sätta en slant på Rickie som första målskytt till 5.00x smeten hos samma bolag!

Hoppas vi även i fortsättningen kan hålla kontakten och lova mig att ge chef Holms all skit och alla aggressioner som ni eventuellt annars skulle riktat mot mig, han kan ta det!

Speltips, uppdateringar från fotbollen här och andra tankar kommer givetvis fortsätta slungas ut på Twitter, podcasts och ja, överallt!

Lycka till lads - med allt - och fortsätta bygga, utveckla och maintaina Rekatochklart till det fantastiska mecka för betting det vuxit till att bli. Tack vare både oss och framförallt alla er!

Chimchimeny...

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 05 September, 2013, 19:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
R.Baggio - 2013-09-06 17:59:21

Ralle eller Lasse okok förstår får man fråga varför de skär sig? e de nått liknande de du gör här fast på en engelsk sida?=)

RalleArvid - 2013-09-06 11:28:13

Det går inte att hålla på längre, DET GÅR INTE ATT HÅLLA PÅ LÄNGRE! Först Salt Lake City... osv osv! Tyvärr har jag fått ett nytt jobb här i London som skär sig lite med min aktivitet här på rekat. Hade blivit problematiskt att fortsätta köra för alla parter. Köra är dock vad ni ska fortsätta göra, HÅRT dessutom!

R.Baggio - 2013-09-06 09:23:28

Vad är anledningen till att du slutat reka?

Mrjoker - 2013-09-06 08:30:48

Lycka till vart du än i världen vänder! 3

Moneyline - 2013-09-05 20:48:48

Tråkigt tråkigt!
Lycka till i vida världen å kom in med någon rek då å då!