Speltips

Speltips Real Madrid Castilla - Mirandes

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-08 18:00 Spela här

Speltips Real Madrid Castilla - Mirandes
Land: Spanien Liga: Segunda Division
Odds: 1.85 Speltips: Över 2.5 mål
2013-09-08 18:00 Real Madrid Castilla - Mirandes Över 2.5 mål 1.85 master

Återigen tur för att lira på en Castilla-match. Denna gång blir det faktiskt inte liknande spel som tidigare, utan helt tvärtom. Och det finns anledningar till det. Så klart.

Vid det här laget vet nog dem flesta att Castilla tappat i princip alla spelare från föregående säsong. Alltså är man ett klart försvagat lag denna säsong. Men. Man har värvat smart. Inte innan säsongen drog igång, utan under säsongens gång. De här veckorna.

Kiko, Cabrera och Rozzi är några av nyförvärven. De senaste. Den förstnämnda och sistnämnda är stora förstärkningar i offensiven. Kiko som bl.a har förflutet i Barcelona är en oerhört talangfull spelare. Rozzi vet jag mindre om, men det är en spelare från Lazio. Då är man inte dålig. Endast 19 år och har redan gjort några inhopp för Lazio i Serie A. En klar förstärkning för Castilla då Segunda Division håller en betydligt lägre nivå än exempelvis Serie A.

Llorente och Gomez saknas i Castilla på grund av skador(tunga defensiva avbräck). Saknas gör även målvakten Pacheco som gjort en strålande inledning på säsongen trots att han ännu inte hållit nollan. Stod för flera makalösa räddningar senast, men saknas nu alltså pga landslagsspel! Benavente saknas också, men gör ingen skillnad då han får väldigt sparsamt med speltid i laget. Anfallaren Plano verkar inte vara uttagen till matchen vilket bara är bra med tanke på hur dålig den spelaren är.

Mirandes har startat säsongen väldigt bra med två vinster och en oavgjord. Endast ett insläppt mål. Har vasse Diaz de Cerio som gjorde en väldigt bra säsong ifjol. Ett mål på tre matcher än så länge.

Trots att jag lirat underspel i Castillas tidigare matcher så blir det ett överspel här. Måste säga att Castilla gjort det bra fram till den sista tredje delen. Och nu när man har gjort flera offensiva förstärkningar kommer nog målen att börja trilla in. Sedan att man har flera stora defensiva avbräck gör det mycket lättare att gå in på överspel.

Samtliga matcher lagen emellan på Valdebebas(där Castilla spelar sina matcher) har gått över 2.5 mål. Senast 6-1. Men kanske spelar inte så jättestor roll, då det i princip är helt nya spelare denna säsong. Men ändå. Historia spelar ändå en viss roll.

Castillas trupp:
Goalkeepers
Rubén Yáñez, Jacob

Defenders
Quini, Pulido, Derik, Casado, Cabrera

Midfielders
Femenía, Mascarell, Lucas Torró, Aguza, José Rodríguez, Borja, Lucas, Jaime, Burgui

Forwards
Sobrino, Rozzi

Lycka till vid rygg!

Spreadsheet.se/Bosanceros
Twitter @EdinMadrid

master - 07 September, 2013, 23:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Pettson - 2013-09-08 05:12:43

kiko är vass

Pettson - 2013-09-08 05:12:24

känner igen kiko och cabrera!! :-) alltid intressant läsning!