Speltips

Speltips San Fransisco 49ers - Green Bay Packers

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2013-09-08 22:30 Spela här

Speltips San Fransisco 49ers - Green Bay Packers
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.942 Speltips: 49ers -4.5
2013-09-08 22:30 San Fransisco 49ers - Green Bay Packers 49ers -4.5 1.942 ATLaggeah

49ers -4-5 vs Packers till 1.943 på Pinnacle sports tas med 2/5 units.

San Fransisco kom alltså till superbowl förra säsongen efter en mycket imponerande säsong. Laget har absoluta kvaliteér där försvaret är ett av de absolut mest fruktade i NFL och med Colin Kaepernick som QB får motståndarnas försvar huvudvärk när de måste försvara hans bra passningsspel men framförallt hans utmärkta springspel som ofta leder till mycket stora problem för försvarat. Offensiva linjen och Runningbacken Frank Gore är mycket bra och därför är offensiven också ett fruktat vapen i NFL. Man snittade 24.8 poäng offensivt, men då ska det tilläggas att Alex Smith var QB under första halvan av säsongen och efter att han förlorat starting-jobbet till Kaepernick så fick offensiven sig en boost. Defensiven i sin tur var otroligt bra i första 3/4 av säsongen, men gick mot slutet in i en svacka. Dock kan detta bero på att man mötte lag som Seattle Seahawks och New England Patriots under slutveckorna som är väldigt starka offensiva lag. Trots detta hade man ett snitt på 17.1 poäng i baken per match vilket var näst bäst i ligan.

Green Bay Packers kom till slutspel förra året, väl där åkte man ut mot just San Fransisco 49ers med 45-31 och hade otroligt stora problem mot Colin Kaepernick som bröts slutspelsrekord när det kommer till rushing yards med otroliga 181 rushing yards och 2 touchdowns. Packers försvar såg då ut som ett gäng vilsna skolflickor och i ärlighetens namn så är det absolut inte defensiven som är Packers styrka. Förra året överpresterade man och hade ett snitt på endast 21 insläppta poäng per match vilket man rankades som 11e bästa laget i ligan på. Offensiven där emot är riktigt bra. QB Aaron Rodgers är en av de absolut bästa i ligan och därför måste passningsspelet ses som ett extremt hot. Förra året hade man inget springspel och det har man inte haft på flera år vilket är riktigt dåligt. I år har man dock draftad Eddie Lacy och Jonathan Franklin i runda 2 respektive 4 så tror jag att man inte kommer få någon superboost. Iallafall inte mot 49ers otroligt fruktade spiringförsvar lett av Navarro Bowman, Justin Smith och Patrick Willis bara för att nämna några få av de absolut otroliga försvarsspelarna man har i 49ers roster. Offensiven i Packers snittade 26.8 och rankades 6e bäst i NFL. Problemet är lagets bästa Wide reciver Greg Jennings har lämnat för rivalen Vikings efter en herrans massa år. Visst är Randall Cobb en intressant spelare, men frågan är vem Aaron Rodgers som är känd för att sprida ut bollen till olika mottagare ska passa till nu förutom Jordy Nelson? 49ers är redo för att försvara passningarna med Carlos Rogers, Tarell Brown och Nnamdi Asamoguha som minst sagt är ett bra bakre försvar, lägg då till safetys Dontae Withner och C.J Spillman och det vattnas i munnen.

49ers har en starkare trupp, speciellt på försvaret och jag tror att det kommer vara tungan på vågen ikväll. Dessa två lag möttes även i grundsäsongen förra året och då vann 49ers 30-22 på Lambeu Field. Som redan nämnt vann 49ers hemmamötet på Candlestick park med 45-21 och detta talar mycket för 49ers. Linan -4.5 kan man tycka är hög, men jag tror på en poängrik match där 49ers ändå kommer att vinna bekvämt och investerar därför 2/5 units på detta spel!

Lycka till vid rygg gubbar! Finns på twitter @BetPara !

ATLaggeah - 08 September, 2013, 13:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!