IK Sirius FK v Valsta Syrianska IK
Spel: IK Sirius FK (-2,5) @2,25 William Hill (2/5)
Spel: IK Sirius FK (1/1) 1,60 Betvictor (3/5)

Återigen dags för spel på Uppsalagänget. Rent spontant så känner jag på mig att det kommer bli en kross här. Valsta har i nuläget absolut ingenting att spela för utan ligger i ingenmansland.

Sirius är urstarka på hemmaplan. Man har raden 9-0-0 på hemmaplan och en fantastisk målskillnad på 36-6 där. Hälften av de målen man släppte in kom i början av säsongen då man vann över Västerås med 7-3.

Förra veckan spelade man Svenska Cupen på hemmaplan då man tog emot Superettanlaget IK Brage. Då vann man oerhört enkelt med 4-1. Man gjorde det trots att man bänkade de två målkungarna Gustafsson och Ogbu. Man vilade även mittfältsgiganten Skoglund. Samtliga tre är givetvis i startelvan mot Valsta Syrianska. Är givetvis oerhört imponerande att hänga 4 mål trots dessa på bänken. Det visar vilken oerhörd bredd man har på truppen. Är en oerhört stor konkurrens på samtliga positioner.

En mindre avbräck i mittbacken Carl Nyström som är avstängd i kvällens match. In kommer Lövgren. Ingen dålig spelare i mina ögon. Nyström var borta i vårens möte, för att göra en liknande skillnad.

24p bakom Sirius hittar vi Valsta Syrianska. Man förlorade vårens möte med 2-0 och ikväll lär det bli större siffror. Man plockade tre raka segrar för en tid sen, men då var det mot tre soplag som håller till nere i botten. Annars kommer man från 0-0 mot BK Forward senast. Ikväll har man dock ingenting att hämta.

This is the stats tab
This is the post tip