Speltips

Speltips 10 matcher

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-10 11:00 Spela här

Speltips 10 matcher
Land: World Wide Liga: VM-kval
Odds: 2236.50 Speltips: Vinnare
2013-09-10 11:00 10 matcher Vinnare 2236.50 thomas88

En tioling baserad på uppskattning av prestationsförmågan och motivation snarare än ingående studier om skador osv. Pick and choose!Dagens tioling Fint fläsk på smörgårdsbordet. ODDS 2236.50
Jag tror på en nordisk dag - tror Danmark tar revansch på Armenien borta. Danmark har fortfarande chansen trots att de är femteplacerade – men med endats 1 poäng upp till andraplatsen där Bulgarien ligger. Nu är det ”en match i taget” som gäller om inte förnedringen i hemmamatchen(0-4) ska gå till historien i Danmark då hela laget hade pms. Förutsättningarna nu passar smarta danska spelare bra. Bulgarien kommer inte kunna rycka trots att de vinner idag.
Undantaget i nordisk triumfdag blir kanske Finland. Georgien kan bli en överraskning trots att Finland kämpat så heroiskt för att höja sig som fotbollsnation. Finland är en idrottssnation där NHL rubrikerna tränger undan den inhemska fotbollsligans resultat även under sommarmånaderna och alla tidningars sportsidor endats kan läsas på nätet mot avgift och med usla Goggle översättningar. Nu har Finland mycket kämparutin och man kan ju hoppas på en överraskning.
Rumänien känns starkare och mer grundläggande stabilt och vinner hemma mot Turkiet.
Slovakien som ”stal” poäng från ett självsäkert Bosnien-H. kan nu bevisa att det inte var en tillfällighet senast. B-H är imponerande – men Slovakien ändå mer av ovan nämnda skäl.
Slovenien är ett intelligent och bollskickligt spelande lag och smyger till sig vinster på bortaplan såsom mot svårspelade Island och Turkiet t ex. Cypern utan inköpta spelare såsom i klubbfotbollen är inte särskilt märkvärdigt.
FYR Makedonien och Ungern trillar in på kupongen utan motivation.
Ett viljestarkt Wales är jämförbart med Irland men sämre. Ett bollskickligt Serbien men utan stolhet och moral sedan de halkat långt efter ärkefienden Kroatien borde vara ett lämpligt objekt att skrälla mot. I fotboll finns det inga genvägar att utnyttja.
Lagerbäcks vikingar på Island är i dagsläget bättre än Norge som förlorade mot just Albanien. Jag tror de kröner en kort men framgångsrik era under Lagerbäcks vinnande koncept med en vinst och framgång som kommer att slå världen med häpnad och Island kommer överta andraplatsen i sin grupp. Något mindre nöjer sig inte den timide och revanschistiske Lagerbäck sig med eftersom den heroiska bortapoängen mot Schweiz inte dög som rubrik i svenska media.
Slutligen dagens höjdare; Costa Rica borta mot Jamaica. 3-1 segern mot USA imponerar och nu ligger vägen öppen mot kvalificering till VM i Brasilen. Jamaica mediokert.
Jag får ett odds på 2236.50 och det ger lite rolig spänning för dagen och gymnastik för Serotonin hormonerna.

thomas88 - 10 September, 2013, 10:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Cash-Is-King - 2013-09-10 12:23:07

Jag kommer spela mycket 1x och x2....snor absolut costa rica

skumgurra - 2013-09-10 10:17:35

Intressant, men till framtiden kan det vara bra att skriva en sammanställning i slutet där man radar upp matcherna. Men ryggar några av matcherna, tack!