Speltips Vinnare Allsvenskan Norra

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2013-09-16 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan Norra
Odds: 2,00
Tips: Team Thoréngruppen
Vinnare Allsvenskan Norra - Team Thoréngruppen SK @2,00 Nordicbet

Den 16:e september drar den norra Allsvenska igång med ett hett Umeåderby mellan Umeå och Team Thoréngruppen. De sistnämna kliver in i seriespelet som stora favoriter att ta sig hela vägen till Superligan.

En nyhet för i år är att serievinnaren inte går direkt upp till Superligan. Denna säsong har man infört Play-Off. Det innebär att de fyra första lagen i serien spelar mot varandra. 1:an får välja 3:an eller 4:an. 2:an får det lag som blir över. Sedan spelar man bäst av tre matcher. Vinnarna där möts sedan i en sista drabbning. Bäst av tre gäller även där. Kapish?

Thoréngruppen hamnade på en mycket fin andra plats förra säsongen bakom omöjliga Uppsalalaget Sirius. Förra året var det inget snack att Sirius skulle gå upp i Superligan. Men denna säsong kan jag inte se några större hot över en hel säsong. Thoréngruppen har gjort årets värvning i Allsvenskan då man lyckats värva Mr Dalen, nämligen Peder Bodén. Man kan inte hitta en större rutinerad spelare i denna serie än Bodén. Man har även värvat Wiktor Johannesson från Sandvikens AIK. Han gjorde hela 30+30 i division 1 förra säsongen. Otroligt bra gjort från en kille som är född -92.

Thoréngruppen har en riktigt bra bredd i truppen där många spelare levererar. Förra årets poängkung Mats Jonsson (28+22) är givetvis kvar i truppen liksom storstjärnan Andreas Carlbom (21+11). Några spelare som fått lite speltid har lämnat truppen. Största förlusten får vi se i centern Nicklas Forslöf (22+4). Men den platsen fyller ju Peder Bodén upp rätt fint. Man har även fått behålla Erik Ställ i kassen som är ruskigt bra.

Det som gör Team Thoréngruppen till stora favoriter är givetvis bredden. ALLA levererar. Mycket rutin i truppen och i år har man ett mål. Uppflyttning!

Spelar (5/5) units på Team Thoréngruppen till 2,00 hos Nordicbet

EDITERAD 2013-09-11 12.57:20
Spela på Vinnare Allsvenskan Norra hos Nordicbet
Spela nu
IB. - 11 September 2013 - 12:57
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Sippedipp - 2013-09-12 14:12

Solklart är det att allt annat än vinst är ett totalt nederlag för Thoren. Dock är det stort frågetecken på både Carlbom och Bodén. Båda är skadade just nu. Carlbom vet inte hur lång tid han är borta. Rör sig om veckor/månader. Även Bodén ser ut att missa premiären. Men många andra skall kliva fram. Sjukt stark trupp. Att hålla extra koll på är wiktor Jansson ny från Hudiksvall. Grymma handleder

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: