Speltips

Speltips Örebro v Assyriska

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-12 19:30 Spela här

Speltips Örebro v Assyriska
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 1,90 Speltips: BLGM
2013-09-12 19:30 Örebro v Assyriska BLGM 1,90 holms

Det självspelande pianot Örebro SK är inte längre något som man liknas vid ett självspelande piano utan nu hackar det betänkligt i maskineriet. Bara en seger på de sex senaste matcherna skvallrar om en hel del. Och då ska vi också komma ihåg att bland de där sex matcherna så har vi en svidande pinsam cupförlust mot lokalkonkurrenten (om man nu kan kalla dem så) Rynninge.

Jag rekade själv X2 på Bajen när de gästade Örebro för ett tag sedan. Då hade Örebro inte tappat en enda poäng hemma på Behrn arena. Tills då. Och jag byggde själva reken på att tjocke Christoffer Wiktorsson skulle spela mittback och att ett stycke Erik Sundin skulle jogga ifrån honom. Vilket han gjorde vid ett tillfälle. Vilket ledde till att Wiktorsson fick syna det röda kortet efter en målchansutvisning.
Väl utformade rader då. Och jag tror att vi kan spinna vidare på något liknande nu.
Örebro SK:s ordinarie mittbackspar när säsongen startade stavades Illr Berisha och Magnus Wikström. Ett bra lås som håller i Allsvenskan.
När matchen mot Assyriska startar heter mittlåset Ayanda Nkili och vår bekante, nyss nämnde Christoffer Wiktorsson. Skada och avstängning spökar. Och det mina vänner, det är INTE samma trygghet där som i den ordinarie duon, det ska ju gudarna veta.

För så här ligger det till. ÖSK har släppt in mål i det SJU senaste matcherna. Det med bra mycket backlinjer än den som ska göra entré på Behrn arena på torsdagskvällen.
Jag tror att man släpper in mål på nytt. Och då är den ena saken biff. Sedan är det bara Sportklubbens del kvar, och det har ju inte hänt än den här säsongen att man gått mållöst från en hammamatch, och det lär knappast ske nu heller.

1,90 - ett par tiondelar för högt.

holms - 11 September, 2013, 20:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!