Speltips

Speltips New England Patriots - New York Jets

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2013-09-13 02:30 Spela här

Speltips New England Patriots - New York Jets
Land: USA Liga: NFL
Odds: 2.00 Speltips: Över 43.5
2013-09-13 02:30 New England Patriots - New York Jets Över 43.5 2.00 ATLaggeah

Tjena Boys!

Det bär av emot Marmaris imorgon, men en kort rek innan morgonnattens NFL hinner jag med. Spelet jag har i åtanke är:
Över 43.5 poäng mellan New England Patriots och New York Jets. 2.00 i odds på Pinnacle sports tas med 2/5 units.

Inbördes har 8 raka matcher gått över linan. Faktiskt så har det lägsta antalet totala poäng mellan lagen varit 48 om man räknar de sju senaste. Förra året blev mötena 49-19 när Jets var hemma på Metlife Stadium. På Gilette Stadium där Pats spelar blev resultatet 29-26 till Pats fördel.

Det vore ingen större skräll om Patriots vinner, trots allt ligger ju linan på -11 poäng vilket är enormt högt för två lag som har gått vinnande ur deras första match. 18-17 besegrade Jets Bucs med på hemmaplan medan Patriots hade enorma problem borta mot Bills men man lyckades till slut skrapa fram en seger med 23-21. Kollar man på dessa resultat så kan man tycka att linan är rätt satt, men jag håller inte med.

Både Buccaneers och Bills är lag som har något bättre defensiv än just Patriots och Jets i fråga så det är en anledning till varför jag tror att denna drabbning kommer bli poängrik. En annan anledningen är att Patriots kör ett snabbt anfall vilket leder till att man hinner med mer spel, som i sin tur leder till mer möjligheter att göra poäng. Vi är alla medvetna om att Patriots har en snuskigt kapabel offensiv även om man dras med skador. Tom "Pretty Boy" Brady behöver egentligen inga recivers för att kasta bollen för +300 yards och mot ett Jets-defence som är försvagat från årgång 2012 så skulle det inte förvåna mig om man spräckte 30-poängsgränsen. O andra sidan så tycker jag att Bills inte var särskild bra på Patriots senast (har kollat på matchen i efterhand) men trots detta mäktade man med 21 poäng. Jag är övertygad om att Geno Smith kan prestera minst lika bra som EJ Manuel gjorde för Bills och därför räknar jag med att Jets kommer ha en poängsumma som ligger runt 20 poäng. Troligtvis kommer Patriots visa vart skåpet ska stå hemma på Gilette Stadium och vara aggresiva i sin playcalling och förhoppningsvis ta ledningen. Detta skulle göra att Jets måste våga passa bollen och detta leder i min hjärna till en mer poängrikmatch, speciellt eftersom både antalet TDs totalt och antalet Pass-TDs under första veckan slog rekord historiskt sett i NFL.

Ska vi säga 34-24 till Patriots? Jag tror iallafall att båda lagen kommer bidra till att man går över linan, och att våra plånböcker blir något fetare under torsdagsnatten. Lycka till vid rygg gubbar! Tankar?

Finns på Twitter @BetPara

ATLaggeah - 12 September, 2013, 00:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Primetime - 2013-09-12 21:07:09

Amendola, Gronkowski och Vereen är out för Patriots, Bradys bästa targets!