Speltips

Speltips Djurgården-Troja/Ljungby

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-09-12 19:00 Spela här

Speltips Djurgården-Troja/Ljungby
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 1.78 Speltips: 1:a, -1.5
2013-09-12 19:00 Djurgården-Troja/Ljungby 1:a, -1.5 1.78 SidTheKid87

Börjar med att presenterar mig själv till er här på planket! Jag har följt all form av sport i flera år, men är fanatisk då det gäller ishockey och fotboll. NHL,SHL,HA och allsvenskan(fotboll) är ligorna som gjort att jag plussat sedan jag började betta för 3 år sedan.

Men till dagens spel då:
Djurgården tar emot Troja-Ljungby inför fullsatta läktare på hovet. Och vi alla vet vilken inramning det skapar, och inte sämre blir det för att det är premiär.
Djurgården har efter 8 matcher i European Trophy en statestik på 5,2,1 och man gjorde 26 mål och släppte in 20. Vilket resulterade i en gruppseger.
Spelartruppen är i mitt tycke väldigt bra för HA iår. En ganska ung spelartrupp en vad de har haft föregående år i HA. HUNGRIGA OCH talangfulla lirare som jag tror kommer bära Djurgården till en topp 3 plasering iår. Troja har en lite svagare trupp än förra året, och de kommer hamna i ingensmansland iår. Har spelat upp och ned i försäsongsmatcherna, och man kommer inte räcka till idag mot ett taggat Djurgården.

Matchbild:
Jag har känslan att DIF kommer att spela ett offensivt spel idag, men samtidigt kontrollerat bakåt. Stark back och forecheking vilket kommer pressa Troja, och man gör minst 4 mål.

Det som talar för DIF:
- Fullsatt på hovet
- Redan lirat 8 "tävlingsmatcher", mot motstånd som är bättre än HA kvalite
- Bättre än Troja i alla zoner. Defensivt, Offensivt och keepern.

Återkommer med flera spel!
Ha dé boys!

SidTheKid87 - 12 September, 2013, 16:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!