Speltips

Speltips Desein - Struff

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-09-13 15:30 Spela här

Speltips Desein - Struff
Land: Luxemburg Liga: CH
Odds: 1,83 Speltips: Över 21,5
2013-09-13 15:30 Desein - Struff Över 21,5 1,83 Poldan

Jan-Lennard Struff är svinbra inomhus. Han är som klippt och skuren på snabba banor i någon halvsunkig förort. Problemet är att tysken just nu inte är helt 100. Det började på hemmaplan för någon månad sedan där man såg att något plågade honom och mycket riktigt så stod han över nästa turnering.

Struffs spel bygger mycket på initiativ. Han försöker i stort sett alltid få övertag, även som returtagare och det förstår väl alla att det inte är en särskilt effektiv metod emot någon som servar 13 ess på 9 servegem. Tysken borde egentligen slagit Valery Rudev med större siffor. Ryssen var inte bra, men Struff slog bort väldigt många returer, särskilt i viktiga lägen, men ute på banan var han relativt överlägsen.

Niels Desein har ett ruskigt tryck i sin serve och med tanke på hur dåligt JLS returnerade mot Rudev så tror jag att belgaren kommer att plocka ett knippe games även här. Desein har överlägset bäst resultat på hardcourt inomhus. Han har plockat set I 12 av 15 inomhus-matcher under 2012 och har ändå mött hyfsade spelare som Gilles Muller, Edouardo Roger-Vasselin, Dustin Brown och Adrian Mannarino.

Jag tror att han täcker hcp-linan och att överspelet sitter.

Poldan - 13 September, 2013, 07:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!